(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: ۲ کتاب پوران حول و حوش صفحه ۱۹۲ صورت سئوال هم اینه با تراشه RAM 1k x 4bit می خواهیم حافظه ۴k x 8bit بسازیم. تعداد تراشه های مورد نیاز و اندازه دیکودر را مشخص کنید. من می گم با توجه به حل دکتر یوسفی سئوال کنکور می شه دیکودر ۱۶ در ۶۴
یک نکته دیگه هم اینه که شما تو حلتون چرا ۴ بایت گرفتی ۴ مگابایته بعدشم شما نمی تونی به اون سیستم تبدیل کنی تا خط آدرس بشه ۳۲ باز این مطلبو خوندی کتاب پوران رو خم دقیق ببین اگر نظر مخالف داشتی با رفرنس دلیل بیار
موفق باشین
این مثالی که شما زدی، تعداد تراشه میشه ۸ عدد
و دیکدر مورد نیاز هم میشه ۲ به ۴
و این مثال با حل من تناقضی نداره
شما توجه نکردید که حافظه اصلی عرض ۳۲ بیت داره ولی تراشه های ما عرض ۸ بیت دارند. شما باید ۴ تا از این تراشه ها را در کنار هم قرار بدی تا عرض ۳۲ حافظه اصلی اجابت بشه. واسه همین تعداد سطرهای حافظه ساخته شده ۱۶ میشه و نه ۶۴
من که شکل هم کشیدم که متوجه بشن دوستان
اون ۴B که میگی اندازه هر سطر حافظه بزرگ هست. خودش تو صورت سوال گفته که عرض حافظه بزرگ ۳۲ بیت هست پس میشه ۴B
و اون ۴M واسه ساخت حافظه بزرگ از تراشه ها میباشد
توی کتاب پوران شکل ۸ شما اگه دیده باشی ۴ سطر تراشه داریم که در هر سطر دوتا تراشه قرار داره. یعنی حافظه بزرگ عرض ۸ داره ولی تراشه های ما عرض ۴ دارن. به همین خاطر در هر سطر دو تا تراشه کوچیک قرار داده و با یک خط دیکدر هر دوتاشو انتخاب میکنه
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: همون هیچکدامه چون تو حالت دوم b تو مجموعه پیشبینی میاد و چون تو همون حالت هم انتقال با b و هم کاهش با b داریم lalr نیست به این نکته توجه کنیم که مجموعه پیشبینی به این دلیل b توش هست کهD لاندا هم تولید میکنه و از اونجا که مجموعه پیشبینی B میشه FIRST Db پس b هم جزو مجموعه پیشبینی هست حالا دوستان رو چه حساب میگن lalr هست من نمیدونم
دوستان اینجا تاپیک سوالات مشترک هست.
بحث های کامپایلر را ببرید در تاپیک مربوطه