سلام
بچهها هرجا که حاشیه باشه، عمرا اگه پیشرفت وجود داشته باشه! درست مثل فوتبال ایران!
حالا فرض کنیم یک فردی واقعا کل درسارو نه سه بار که پنج بار کامل خونده، خب این مورد چه اهمیتی داره؟ اصلا چرا باید خودمون رو با دیگران مقایسه کنیم؟ اگه شما خودتون رو با دیگران مقایسه کنید قدر توانمندیهای خودتون رو نمیدونید. در واقع دارید در حق خودتون بیانصافی میکنید، چون شما یک موجود یگانه و بینظیر هستین! به قول بیل گیتس هرکسی باید با خودش رقابت کنه نه دیگران!
هیچ قانونی نگفته که برای موفقیت در کنکور حتما باید n دور هر کتاب رو خوند و تستش رو زد و یا حتی باید همه درسها رو صددرصد و یا حتی پنجاه درصد زد تا رتبه تک رقمی شد. باور نمیکنید؟ کافیه به کارنامه رتبههای تک رقمی امسال نگاه کنید که من هر بار میبینم کلی روحیه میگیرم. فقط کافیه به تلاشی که داریم میکنیم ایمان داشته باشیم و خودمون رو باور داشته باشیم، بابا این کنکور که چیزی نیست...
حرف از بیل گیتس شد، یاد یکی از سخنرانیهای دکتر شریعتی افتادم که داخلش میگفت: به اون ژان پل سارتری معتقدم که میگوید: "حتی کسی که از مادرش فلج بدنیا میآید، اگر قهرمان ورزش نشود خودش مسوول است!"
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: برام سواله مثلا اصول مبانی که ضریبش صفره برا این گرایشها تو رتبه کل تاثیری نداره ؟ در کل موندم چیکار کنم این دو تارو کنار بزارم یا نه
نه، اگه مدیریت رو صد هم بزنید هیچ تاثیری تو رتبه گرایش ۲ و ۴ نداره و همینطور بلعکس. اگه این دو رو کنار بزارید که نمراه کل شما اصلا بالا نمیاد. ببینید! مدیریت یه درسیه که حتی نخونده هم میشه توش تست زد، اگه یک کتابی هم واسش بخونید دیگه بهتر! درس سادهای هستش و وقتگیر هم نیست. به نظر من این فرصت رو برای کسب نمره از دست ندید! حالا چه واسه مدیریت و چه واسه معماری.
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: بچه ها میگم شما تا چند فصل شبکه حقیقت رو قراره بخونید ۵ فصل اول کافیه؟ بقیشو راس باید خونده بشه.
شما اگه بقیه فصلهای شبکه حقیقت رو هم بخونید مطمئن باشید که ضرر نمیکنید. ولی کلا دلیل ارجاع ما به راس تقویت دانشمون در زمینه لایههای بالای مدل OSI هست که میشه فصول نهم الی دوازدهم حقیقت. ضمن اینکه در کتاب حقیقت اشارهای به لایه کاربرد (که امسال یک سوال از ازش اومد) نداریم ولی فصل دوم راس در همین مورد هست. راستی! اگه شما وقت خوندن راس رو ندارید یه نگاهی به جزوه شبکه امیرکبیر (دکتر صبایی) هم بکنید بد نیست، شاید نظرتون رو جلب کرد.
----------
شبتون بخیر، با آرزوی یه صبح خوبِ خوبِ خوب!