سلام
یعنی من کل کم کاریهای مهر خودم رو باید تو این چند روز جبران کنم! خیلی چیزها یادم رفته!
پرونده درسهای تعریفی رو که کلا بستم. تو این درسها این کتاب راس انگار تموم بشو نیست، خصوصا اگه آدم بخواد هم پرسشهای آخر فصل و هم بخش مسائل رو حل کنه، اما خب وقتی تموم بشه قشنگه! خاطره انگیزه! طراحی الگوریتم یکسری مسائل داره که با توجه به کنکور IT92 احساس میکنم کار روشون واجب شده. ساختمان همش خونده شده، فقط نمیدونم چرا دوست ندارم لیست پیوندی رو بخونم! برای ۲۵ درصد اول چیز خاصی نداریم، فکر میکنم محک اصلی فقط فقط روی طراحی الگوریتم و معماری هست. شبکه هم چرا! اما زیاد نه! چون چند ساله از این ربع سوالی نداریم، با اینکه نسبت به بقیه فصلها بیشترین زمان رو ازم گرفت!
کلا پیشنهاد میکنم تو دام ترتیب فصلی آزمونهای ۲۵ درصدی گرفتار نشید! تو خیلی از درسها مثل شبکه، پایگاه داده، هوش و... بیشترین سوالات از فصلهای آخر میاد، اینارو نزارین واسه اون دو هفته آخر که انرژی آدم کمتر شده و احتمالا استرس هم بیشتر! الان مثلا تو وقتی که صرف سری فوریه و مدولاسیون شبکه کردم میتونستم حداقل دو بار لایه شبکه و انقال رو بخونم! از اولی چند تا سوال میاد؟ هیچی! از دومی چند تا؟... البته آدم خوبه همه چی رو بخونه و من هم رضایتم با خوندن حداکثری بدست میاد اما بصورت کلی اولویتبندی هم چیز بدی نیست!
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: آقای حق جو خدا بگم چی کارت نکنه!!!!
بیشهای بود در آن غلغلهای / هر طرف همهمه و ولولهای!
همین بود دیگه؟!
بقیش رو یادم نمیاد! یک زمانی حقجو میخوندم، بعد به رانکوهی Redirect کردم.
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: خوب از فردا ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب
من رو مینیممش مشکلی ندارم، یک ساعت زودتر هم بیدارم اما رو ماکزیممش!
)))