(۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: اینهایی که میگی ویراست پنجم و هفتم نداره که:پی هر چی تو ویراست پنجم هست تو ویراست هفتم هم هست (جز یه فصل مهندسی سیستم باقی فصلها تو ویراست هفتم هست) یعنی تو کتاب مرجع اصلی هست من ترجمه ها رو ندیدم که چه وضعی هستند. اونم که شما میگی ازمون جامعیت نیست و ترجمه صحیحش ازمون یکپارچگی هست. ۴ تا استراتژی ازمایش داریم ازمایش واحد ازمایش یکپارچگی ازمایش اعتبار سنجی و ازمایش سیستم ازمایش واحد خودش میشه دو نوع ازمایش جعبه سیاه و جعبه سفید که باز هر کدوم از اینها طبقه بندی خودشون رو دارند.
بعد انجام ازمایش واجد ازمایش یکپارچه سازی انجام میشود که چهار مدل داره ازمایش یکپارچه سازی پایین به بالا ، یکپارچه سازی بالا به پایین، رگرسیون و ازمایش دود
بعدش میشه ازمایش اعتبارسنجی که دو نوع دارد یکی مرور پیکربندی میباشد و نوع دیگرش الفا و بتا میباشد.
بعد میشه ازمایش سیستم که پنج تا ازمایش داره که عبارتند از: ۱- ازمایش امنیت۲- ازمایش بازیابی ۳- ازمایش فشار ۴- ازمایش کارایی ۵- ازمایش استقرار
ممنون از توضیحاتتون
مشکل اینجاست که ایشون میگن تو ویراست ۷ اینا نیست . پس تو ترجمه ای که ایشون دارن احتمالا این فصل ترجمه نشده!!
ضمن اینکه من سرفصل یکی از کتاب های ویراست ۷ پرسمن رو دیده بودم . با ویراست ۵ نزدیک به ۶۰/۷۰ درصد فرق داشت. که نشون میده اون ترجمه هم یه فصل هایی رو احتمالا ترجمه نکرده .
در مورد ازمایش سیستم تو ترجمه ای که از پرسمن ویراست ۵ دارم (جعفرنژاد) . همون ۴ تا ذکر شده که احتمالا ازمایش استقرار رو جا انداختن !!!
اون جامعیت هم ترجمه ایشون بود.
--------------
امروز کتاب مدرسان به دستم رسید. به نظر میرسه کتاب کاملیه و با صبر و حوصله زیاد تدوین شده.
خلاصش هم خیلی کامله.
تست هاش مرتب شده هست. تست های تالیفی . تست های طبقه بندی شده (کنکورهای سال قبل) و ازمون برای انتهای هر فصل . و همچنین ۱۰ آزمون اخر کتاب
پاسخ های تشریحیش هم کامل بود.