زمان کنونی: ۲۸ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۲۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
چرا من دارم !
کتابش فکر نمی کنم کسی بصورت کامل و E-book داشته باشه. اما جزوه ای از ایشون در اینترنت منتشر شده که تو این تاپیک هم در موردش بحث شده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ای درد توام درمان در بستر ناکامی .... ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ... لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
(۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: چرا من دارم !
کتابش فکر نمی کنم کسی بصورت کامل و E-book داشته باشه. اما جزوه ای از ایشون در اینترنت منتشر شده که تو این تاپیک هم در موردش بحث شده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کتاب اسکن شده تو بازار هست. از رو اون پرینت میگیرن و میفروشن(سال ۸۹). امروز رفتم بخرم کتابشو کسی نداشت ولی کپی داشتن.
وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۳ رتبه: ۸۰۷۹
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت
(۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aidaa نوشته شده توسط: منم کتاب سیستم عامل پارسه رو نتونستم پیدا کنم تو انقلاب، اگه کسی برای فروش داره خبر بده.
اگه هم میدونید که از کجا باید بخرم بگید
چرا به خود موسسه پارسه مراجعه نمی کنید. اونجا داره. همین ۱ ماه پیش دوستم یدونه چاپ جدیدشو خرید
من امروز صبح موسسه پارسه بودم.
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو به تعداد فراوان داشت و تک فروشی هم میکرد که من واسه خودم خریدم. چاپ ۹۲
(کل انقلاب رو چند روز پیش گشتم نبود همه می گفتن دیگه چاپ نمیشه, اسم حقیقت میاوردم میخواستن بزنن منو)