کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - نسخهی قابل چاپ |
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - mohsen f - 12 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ
دوستان کسی کتاب سیتم عامل دکتر حقیقت رو نداره؟ اگه سال ۹۱ باشه که خیلی خوب میشه اگه هم نیست ۹۰ یا ۸۹/ |
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - azad_ahmadi - 12 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
چرا من دارم ! کتابش فکر نمی کنم کسی بصورت کامل و E-book داشته باشه. اما جزوه ای از ایشون در اینترنت منتشر شده که تو این تاپیک هم در موردش بحث شده. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - mohsen f - 12 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: چرا من دارم ! کتاب اسکن شده تو بازار هست. از رو اون پرینت میگیرن و میفروشن(سال ۸۹). امروز رفتم بخرم کتابشو کسی نداشت ولی کپی داشتن. |
Re: کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - Nash - 12 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
کتابش رو من از انقلاب خریدم اونجا اگه از کتاب فروشی ها بپرسین دارن Send From my GS III |
RE: کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - mohsen f - 12 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)Nash نوشته شده توسط: کتابش رو من از انقلاب خریدم اونجا اگه از کتاب فروشی ها بپرسین دارن هرجا پرسیدم یا نداشتن یا کپی داشتن یا سیستم عامل پارسه تموم کرده بودن(بقیه کتابا رو داشتن) یا همه کتابا پارسه رو باهم میفروختن( ۱۸۰ هزار تومن)! |
RE: کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - aidaa - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
منم کتاب سیستم عامل پارسه رو نتونستم پیدا کنم تو انقلاب، اگه کسی برای فروش داره خبر بده. اگه هم میدونید که از کجا باید بخرم بگید |
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - amir11205 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aidaa نوشته شده توسط: منم کتاب سیستم عامل پارسه رو نتونستم پیدا کنم تو انقلاب، اگه کسی برای فروش داره خبر بده. چرا به خود موسسه پارسه مراجعه نمی کنید. اونجا داره. همین ۱ ماه پیش دوستم یدونه چاپ جدیدشو خرید |
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - shahram.nasaji - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
من امروز صبح موسسه پارسه بودم. کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو به تعداد فراوان داشت و تک فروشی هم میکرد که من واسه خودم خریدم. چاپ ۹۲ (کل انقلاب رو چند روز پیش گشتم نبود همه می گفتن دیگه چاپ نمیشه, اسم حقیقت میاوردم میخواستن بزنن منو) |
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت - mhbftdb - 14 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
اگه به صحت مطالب و مفاهیم این کتاب اعتماد دارید از خود کتابفروشی موسسه پارسه تهیه کنید. منبع اصلی این درس کتاب سیلبرشاتز هست که در اینترنت هم پی دی اف و هم اسلایدهاش موجوده |