(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: یه پیشنهاد اونایی که از اول مهر قصد دارن با روش مز پیش برن روند پیشرفتها مون رو با هم چک کنیم .(مثل آقای زرین کلاه با یکی از آشناهاشون )یه جورایی حس رقابت مثبت
روش مز رو از همین سایت تو یکی از مصاحبه ها مطالعه کردم. روش خوبی بود ولی من دیر باهاش آشنا شدم
من روش خوندنم فرق میکنه.به اینصورته کتابا رو توی ۳ روز تقسیم کردم.روز اول و دوم ۴ کتاب و روز سوم ۵ کتاب.زبان رو هر روز میخونم
و به هر درس بستگی به وقت اون روزم ساعت اختصاص میدم.(ولی معمولا تو روزهای ۴ کتابه ۲:۳۰ ساعت و تو روز ۵ کتابه ۲ ساعت به هر درس اختصاص میدم.دیگه مسائلی پیش میاد که کمتر از اینا میشه
)
هربار که میخوام شروع کنم به خوندن ، کتاب رو از اول میخونم(خوندن کلی نه، ولی با چشم یه مرور ۳۰ دقیقه ای میکنم.اگه فرمولی داشته باشه توی ذهن میسپارم ،نکاتی که خط کشیدم یا گوشه کتاب یادداشت کردم و...) و تا اونجایی که بتونم مباحث جدید رو با دقت میخونم.
اینطور باعث میشه مطالب یادم نره.و هر ۳ روز دوباره بر میگردم سر روز اول و کتابا همین طور دوره میشن.من همراه با خوندنم تست می میزنم تا توی ذهنم تثبیت بشه
نظرتون درباره برنامم چیه؟؟
اگه برنامم مشکلی داره لطفا بهم بگید