(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: غروب اعصاب خورد کن
به نام خدا
سلام
فکر کنم روایت هم داریم که تو زمان غروب از مطالعه پرهیز کنید
من خودم شخصا ساعت مطالعه ام تا ساعت ۷ بعد از ظهره و از ساعت ۸ تا تقریبا ۸:۳۰ ، ۹:۰۰ کارهایی که تو طول روز باید انجام بدم رو انجام میدم البته بیشتر کارهای اینترنتی مثل چک کردن ایمیل و سر زدن به چند تا فروم و گاهی بازی کامپیوتری (خیلی کم)
و بعد از اون هم سعی میکنم زبان بخونم نه اینکه چیز جدید بخونم بلکه Recovery مطالبی که خودم.
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا موقع غروب هیچ چیز نخونید که نتیجه عکس داره ، اصلا اگر دقت کرده باشید (من که اینجوریم) چشمای آدم انگار تار میبینه همه جارو !
موفق باشید.
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :|
من موقع درس خوندن باید اهنگ گوش کنم حتما :|
شما چظوری تو سکوت درس می خونین
به نام خدا
سلام
بالاخره هر کسی یه روشی برای مطالعه بهتر داره ، من خوشبختانه چون طبقه بالای خونه مون فعلا خالیه ! و مستاجر نداریم اونجا میخونم که فوق العاده است ، و سکوت خوبی حکم فرماست !
در کل فکر میکنم اگر سر و صدایی اطرافم باشه گوشم میشنوه و به ذهنم فرمان میده که آنالیز کنه که صدای چیه و چی میگه ! بعد از اونور چیزی که میخونم رو متوجه نشم .
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه
از صبح تا الان دنباله کارت ملی هوشمند بودم
ناهار رو بزنم بعدش میرم کتابخونه حضرت معصومه(ص)
ایشالا طرف ساعت ٨ میام و گزارشات رو میدم
من از الان میخوام مز رو شروع کنم
به امید موفقیت همه
به نام خدا
سلام حمید جان
بنظرم مز خیلی روش خوبیه یعنی بهتر بگم فوق العاده است بشرطی که بتونی جوری ازش استفاده کنی که بتونی تو آزمونا هم شرکت کنی یعنی برای آزمونا هم برنامه داشته باشی.
واقعیتش اگر یادت باشه من خودم در مورد مز بهت پیام دادم و با هم صحبت کردیم ولی به نتیجه نرسیدم چون برنامه ام رو جوری چیدم که آزمونا برام خیلی مهم اند و با مز نمیتونستم به آزمونا یا برای اونها بخونم.
در کل مز برای آزمونا برنامه ای نداره متاسفانه البته من یه جورایی مز رو تغییر دادم که به برنامه آزمونا برسونم خودمو.
امیدوارم موفق باشی. برای من هم دعا کن
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: یه سوال:شما چند فصل در یه روز می خونید تستاشو کامل می زنید؟
به نام خدا
سلام
من نظر شخصی خودم رو میگم
من چون روش مز رو تغییر دادم فصلی نمیخونم و صفحه ای میخونم و بستگی به درسش داره ، و اون فصل ممکنه یه روز ۳۰ ۳۵ صفحه بخونم که شامل یک فصل و نصف فصل بعدش بشه ، ممکنه مثلا فصل شمارش گسسته رو تو دو یا سه جلسه بخونم.
و در مورد تست ها هم سعی میکنم یک سوم تست ها رو بزنم فعلا.
موفق باشید