این بحث را اینجا ادامه میدیم تا در اون تاپیک پارسه مشهد مشکلی پیش نیاد. نقل قولها اینجاست و اون پستهای بی ربط به مشهد را آقای امیر حذف میکنن.
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در مورد مشهد که آقا امیر کار میکنن.
متاسفانه ما میخواستیم یه کار مفید بکنیم و کلی مشکل ایجاد شد. آقای احسان زحمت کشیده اند ولی نمیدونم چرا اینقدر حرف و حدیث در مورد این پارسه شیراز هست.
در مورد پارسه شیراز خیلی سوال شده.
من اصلا" اطلاعی از این نمایندگی پارسه شیراز ندارم و تا حالا هم با خانم اسدی یا هرکس مسئولش هست مانشت صحبتی نداشته ولی شاید بتونم بگم حدود چهل نفر مسائل مختلفی در موردش یا پرسیدن یا دوگانه بودن حرفهایی را بهش نسبت دادن. ما نه تونستیم این حرفهای مختلف را تایید کنیم نه رد کنیم. ولی تا حدودی میدونم لیست آقای احسان کامل شده.
من خودم خیلی سعی کردم یکی از مدیران را مستقلا" بفرستم دنبال این موضوع و فقط هم یه کاندید برای اینکار داشتم که ایشان نپذیرفتند. و البته ما از اول هم نمیخواستیم دخالتی داشته باشیم. الآن هم اگه اینقدر سوال نبود نمیخواستیم.
اگه تاپیک آقای احسان بسته شد واسه این بود که اولا" ایشان گفتند کارشون تمام شده و بعد هم خیلی سوالات روند افزایشی داشت از نظر تعداد. وگرنه معنای دیگری نداشته.
ما اصلا" نمیخواستیم وارد این موضوع بشیم یا دخالت یا خدشه ای بکار آقای احسان پیش بیاد . ایشان توافقی کرده اند و ما هم فقط اجازه دادیم ایشان اطلاع رسانی کنن. ما هیچ توضیحی در موردش نداریم.سوالاتتون را از خود ایشان بپرسید . قانع شدین که هیچ اگه قانع نشدین ما اطلاعی نداریم.
ما جدای از ایشان هر سوال یا کاری بکنیم از طریق تهران هست. اگه کاری کنیم اطلاع میدیم.
آقای امین که پست بالا را گذاشتن از جمله همان چهل نفری هستند که راجع به تخفیف بیشتر و موضوعات مختلف در پیام خصوصی صحبت کرده اند.
من خودم وقت ندارم پیگیر شوم ولی سعی میکنم ظرف این هفته یه نفر را بفرستم ببینم موضوع چیه . حداکثر تخفیف چقدره. و مثلا" کسانیکه گفته اند اگه تخفیف نیست بتونن پولشون را پس بگیرند و اینهمه سوالات را شاید بشه جواب داد. من از همه کسانیکه سوال کرده اند عذر میخوام که نتونستم خیلیهاش را جواب بدم. سعی میشه این هفته موضوع حل بشه و اگه خوب پیش بره اطلاع رسانی میکنیم.
باز هم تکرار میکنم ما هیچ چیزی از توافق آقای احسان شاهسون و نمایندگی شیراز نمیدانیم و مانشت هیچ دخالتی یا نفعی نداشته و دوستانی که از طریق ایشان ثبت نام کرده اند با خود ایشان تماس بگیرید.
ضمنا" مانشت یا من هیچ درصد یا پورسانتی در این داستان مورد نظرمون نیست و اگه هر تخفیفی داده بشه واسه ثبت نام کنندگان هست .
در مورد مشهد که تا حالا هیچ ابهامی نبوده و هیچ سوالی هم نشده و لطفا" با خود امیرخان صحبت کنید.
اقا فرداد بچه هایی که عضو شدن ثبت نام کردن فقط چون تاپیک بسته شد نتونستن بیان بگن ما ثبت نام کردیم و فک کنم اعتماد بعضی ها خراب شد و نیان!!
خوب چرا وقتی تخفیف گروهی میشه گرفت پول مفت داد!!
در ضمن من قصدم تبلیغ نبود دیدم بعضی هام ناراضی هستن گفتم اصرار به بودن تاپیک نداشته باشم چون من هدفم فقط تخفیف بود که خدا رو شکر بعضی ها گرفتن
ولی شاید بهتر بود بچه ها فک نکنن من تو پارسه کار میکنم این حرفا
زنگ بزنین همون پارسه شیراز قسمش بدین بگین این شاهسون رو به چشم دیدی یا نه!؟
من استهبان هستم (۳ساعت تا شیراز) و حتی حاضر نشدم یه روز درسمو بزنم برم پارسه فقط تلفنی و ایمیل این تخفیف را هماهنگ کردم
هیچ منتی نیس شما ها تو مانشت خیلی کمکم کردین مطمئنا من سعی میکنم خیلی بهتر و بیشتر جبران کنم.
اقا فرداد اینهایی هم که نمیدونم بهتون گفتن با من اشنا هستم و این چیزا فک کنم از این روند تخفیف ضرر میکردن!!
بازم میگم،حیفه میشه شرایط تخفیف گروهی فراهم بشه ولی خودمون خرابش کنیم.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
شما خودتون در آخرین پست تون گفتید :
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: دقیقا همه صحبت های شما درسته
اصلا بحث تبلیغ نبوده
و واقعا با این تعداد حداکثر تخفیف رو من سعی کردم بگیرم
تاپیک هم بسته بشه بهتره چون هم دیگه من لیست رو تحویل دادم و به اندازه کافی اطلاع رسانی شد واسه تخفیف
هر کسی هم جدید خواست بیاد به من خبر بده همین
اقا فرداد من اولش فک نمیکردم استقبالی بشه بعدش هم خودتون پست گزاشتین دیگه فک کردم لزومی نداره هماهنگ بشه ولی باز هم ممنونم.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
هنوز هم من میگم ما دخالتی نکنیم. بخصوص اینکه معلوم نیست اگر بعدا" این موضوع پیگیری شود چقدر تخفیف گرفته بشه. شما تا آخر هفته که حداکثر مهلت ثبت نام هست هر کاری برای جلب اعتماد میخواهید بکنید انجام بدین و لیست تون را تکمیل کنید.
ولی علت عدم اطمینان یکیش اینه که شما میگید همه ثبت نام کنند اگه تکمیل شد تخفیف میدن اگه نشد نمیدن. بعضی میگن اگه تکمیل نشد ما نمیخوایم ثبت نام مون ادامه پیدا کنه و میخوایم پولمون را پس بگیریم و چون میتونیم جای دیگه تخفیف بگیریم میریم اونجا.
یکیش هم اینه که مطمئن نیستند این بیشترین تخفیف باشه.
یکی دیگه اینکه افراد اگه میشه با ایمیل بشما اطلاع بدن و الزاما" اینکه اصراری باشه برای شما اسم و فامیلشون را در قالب پیامک بفرستن نباشه. میتونن در ایمیل اسم و فامیل و مثلا" شماره فیش ثبت نام یا شماره ملی یا چیزایی مثل این را بگن. اگرچه من قبلا" باین دوستان گفته ام که میتونن به پدر یا برادرشون بگن که براشون ثبت نام کنند.
ولی در هر صورت باید اعلام کنن تا گروه تکمیل بشه. اگه اعلام نکنن پارسه از خداشه که گروهشون تکمیل نشه و از همه پول کامل بگیره.
یه موارد دیگری هم هست که من مطرح نمیکنم.
بهر حال من بازم میگم ما نه میخواهیم کنکور آزمایشی بدیم و نه سودی از اینکار عاید ما میشه فقط خواستیم کمک کنیم . شما فقط اعلام کنید چند نفر تو گروه شما ثبت نام کرده اند و من هم دخالتی ندارم که گروه شما تکمیل بشه و تخفیف را بگیرید. فقط تا پنجشنبه اعلام کنید چی شد و اطمینان لازم را بهمه بدین و یه مهلتی باشه که اگه گروه تکمیل نشد اگه کسی منصرف شد واقعا" بتونه هر چقدر پول داده پس بگیره،نه اینکه مجبور باشه درصد تخفیف را هم بره پرداخت کنه.
ولی سوال و پرسش و پاسخ از پارسه را بذارید هر کسی خودش بره انجام بده و شما سوالاتی که از پارسه دارند را جواب ندین چون مثل قبل این تصور پیش میاد که شما نماینده پارسه اید و من هم از شما مبلغی گرفته ام تا اینجا ثبت نام کنید.
امیدوارم کارها انجام بشه و حداکثر تخفیف گرفته شود.
good-wishes، در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
با اجازه تون چون اون تاپیک "تشکیل گروه برای تخفیف از موسسات" دیگه از قالب پیشنهاد خارج شده و به پیگیری پارسه منجر شده بود بخش پیشنهادش در همان تالار پیشنهادات موند و سایر ارسالها به بخش موسسات انتقال یافت .