دو روز فقط شبکه، خسته شدم دیگه! فردا صبح با طراحی الگوریتم شروع میکنم. ولی این راس واقعا چه کتاب خوبیه، هم مثالها و هم تمریناتش خیلی آموزندست، ولی خیلی زیاده!
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: و مدیریت و نرم رو می خوام بذارم برای ماه آخر. به نظرتون کار بدیه؟! چون برای نرم حس می کنم اصلا وقت ندارم کل هاشمی طبا رو بخونم :-؟؟
من خودم واسه مدیریت دوست دارم همین کار رو انجام بدم چون واقعا چیز خاصی نداره و فقط باید مطالبش تا روز کنکور تو حافظه بمونه، مهندسی اما خب یکمی مفاهیمش سطح بالاتر از مدیریت هستش، به نظر من بستگی به پایه خود اون فرد و اون کتابی که میخونه هم داره، حالا اگه یه کتاب کنکوری بود یه چیزی اما خوندن دو جلد هاشمی طباء واسه ماه آخر که معمولا به مرور اختصاص داره کمی زیاد نیست؟ اینطوری حس میکنم.
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ)ahmad_gh1369 نوشته شده توسط: بین انتخاب درس ها واقعا مردد هسم نمیدونم چیو الان بخونم ، چه درسایی
بهتره از تاپیکهای مشاوره در اینجور موارد کمک بگیرید. هرکسی معیارهایی داره واسه خودش که برای همه قابل تطبیق نیست، فکر کنم خود شما بهتر از هرکس دیگهای بدونید که نقاط قوت و ضعفتون کجاست و چی رو باید قبل چی بخونید.
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: ای خدا! هوامو داشته باش نفس کم آوردم
غصه نخور آقا علی اکبر! دیروز رو با همه بدیهاش فراموش کن، چون هرچقدر هم تلخ بوده باشه ولی مرورش جز ناامیدی از آینده چیزی برات نداره. شما تو یه مسابقه دو شرکت کردی و فرضا لیاقتتون نفر اول هم بوده، حالا بین هزار نفر حتی اگه آخر هم که شده باشی بازم باید بهت گفت دمت گرم! چون زحمت کشیدی، تمرین کردی و شهامت رقابت رو هم داشتی، حتی به خط پایان هم رسیدی! اما به هر دلیلی چه درسی و غیر درسی "نشد"، بهتر نیست از این به بعد به "شدن" های آینده فکر کنی؟ اگه قرار بود انسان با هر شکستی دیگه نتونه سرش رو بلند کنه، نه ادیسون میتونست برق رو کشف کنه، نه نیتون گرانش رو و نه رازی الکل رو!