(۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۰۲ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: من میگم بریم سازمان سنجش رو بسوزونیم بترکونیم
کاملا موافقم!!
حداقل می تونیم بریم این کلید های لعنتی سنجش را توی سایتش درست(دستکاری) کنیم.
..................................................................
برو بچ..
من منظورم از چهارشنبه سوری یک شب به یاد ماندنی از آخرین چهارشنبهی سال بود.
با این چیزهایی هم که شما گفتید آدم اون دنیاش اومد جلوی چشمش
انگار اینایی که این سنت را اجرا می کنند و آتش به پا می کنند یه عده خلافکارند.!(البته منظورم از این آتیش های معمولی بود نه از اون آتش ها!!!!)
شاید این مراسم چهارشنبه سوری آخرین یادگار ما از نیاکان آریایی مان باشد...
به یاد اهورا مزدا...
جشن های هر ساله
و آتشکده های پارس ...
که متاسفانه این سنت، چند ساله که به وسیلهی چند تا جوان لا ابالی وجهی بدی پیدا کرده تا اونجایی که به جای حضور خردمندان و ریش سفیدان، پلیس باید تو این مراسم حضور داشته باشه خانوادهها هم به جای آشنا کردن بچه هاشون با اصل این سنت از دو روز قبل در رو روشون قفل می کنند تا یه و قت دسته گل به آب ندند.
من که صرفا خاطره های بسیار بسیار شیرینی از دوران چهارشنبه سوری های آخر سال از دوران بچگی د ارم..
قاشق زنی - جمع شدن با همسایهها و دختر همسایهها بیرون-پریدن از آتیش-چایی و شیرینی و تخمه و میوه خورون دور هم توی محوطه
البته اون زمان هنوز این ترقهها تو بازار پر نشده بود.
پسر های همسایه از صبح می رفتند دنبال خار و خاشاک
(نه صندوق چوبی می سوزوندند نه خونهها و مغازه های مردم را)
۷ تا آتیش کوچک به ردیف پشت سر هم که بچه و پیر و جوان همه می تونستند از روش بپرند.
آتش هفتم را که رد می کردیم و به انتهای خط می رسیدیم انگار از هفت خوان رستم رد شدیم!کلی سوت می کشیدیم برای خودمون و کیف می کردیم.پدر مادرها هم می پریدند.
دلم برای اون چهارشنبه سوریها تنگ شده نه چهارشنبه سوزی ها!
البته بگم من ۵۰ درصد علت این تلفات را بی همتی مسئولین می دونم.
به قول یکی از مسئولین هر همایشی که امسال برگزار شده ۲۰۰ میلیون خرج برده!
که سر جمع میشه ۴ میلیارد تومان برای وزارت نفت فقط!
قطعا با این پول های باد آوردهی نفت هیچ اتفاق خاصی نمی افته برای کشور که شهرداری هر شهر حداقل یک دهم همین ۲۰۰ میلیون تومان را خرج کنه یک جشن بسیار شاد با نور افشانی و یک آتش کنترل شده در میدان اصلی هر شهر ترتیب بده تا مردم از دور تماشا کنند و هم لذت ببرند هم خودشون نخواهند گوشه گوشهی کوچه و خیابان یک فاجعه درست کنند و خونهها و بچه های مردم را به آتش بکشند.