من چند تا توصیه دارم برای دوستانی که خواهان مطالعه این درس هستند:
اول اینکه دیدم که خیلی از بچه ها خیلی تاکید زیاد دارند که حتما از رو کتاب پرسمن باید بخونند. من اول خدمت این دوستان بگم که خوندن از پرسمن دقیقا وقت تلف کردن به معنای واقعی هست. به خاطر این که کتاب خیلی حجیمی است و بسیاری از مطالب اون اصلا جز تاپیک های کنکوری نیست. پس این قدر تاکید نکنید که حتما این کتاب رو بخونید. البته نه اینکه پرسمن بی کیفیت باشد و یا خوندنش درکل به درد نخورد. من این که با پرسمن شروع کنید رو نهی میکنم. اول کتاب کنکوری بعد پرسمن.
دوم این که یه سری ادم رفتند زحمت کشیدند مطالب کنکوری رو از روی کتاب پرسمن خلاصه کردند و در غالب کتاب کنکوری عرضه کردند بعد شما میخواهید همه زحمات این ادمها رو نادیده بگیرید و برید سراغ کتاب پرسمن؟ من پیشنهاد میکنم یه دور از روی کتاب کنکوری که انتخاب کردید بخونید و برای جاهایی که ناقص هست بروید سراغ پرسمن.
سوم اینکه من منبع پیشنهادیم کتاب مدرسان شریف هست. به چندین دلیل:
۱- این کتاب مطالب مهم کتاب پرسمن را در حد مناسبی خلاصه کرده است و مطالب هجو و خارج از سرفصل کنکوری این کتاب را حذف کرده است.
۲- مطالبی که خارج از پرسمن میباشند ولی دیده شده جز تاپیکهای کنکوری بوده اند هم در این کتاب گرداوری شده است.
۳- پایان هر فصل خلاصه فصلهایی داره که بسیار بسیار سودمند هستند.
۴- تستهای تالیفی این کتاب فوق العاده هستند و شما در هیچ کتاب دیگری همچین تستهایی یافت نمیکنید. اکثر کتب کنکوری تستهای تالیفی که دارند، ترجمه تستهای خود کتاب پرسمن هستند. تا همین چند سال پیش مرجع تستهای طراحان کنکوری هم همین تستهای کتاب پرسمن بود ولی تو این دو سه سال دیگر دیده شده از این تستها خیلی استفاده نمیکنند و به سمت تستهای مفهومی تر رفته اند.
۵- ده مرحله ازمون انتهای کتاب داره که اگر کسی به انها پاسخ بدهد میتونه امیدوار باشه اگر تستی سر جلسه کنکور اومد و او با این معلومات نتونست پاسخ بدهد کمتر از پنج درصد قادر به پاسخ گویی این تست خواهند بود.
علت اینکه کسی هم این کتاب رو تا الان توصیه نمیکرده این بوده که کلا چاپ اول کتاب هست و تا کنون به صورت جزوه بوده و تنها کسانی از این کتاب استفاده میکردند که بسته های مدرسان شریف رو ثبت نام کرده بودند. اما الان که کتاب شده به صورت ازاد میتونید از تو کتاب فروشی ها تهیه کنید.
کسی اگر بخواهد این کتاب رو بخره از اینحا میتونه بخره که ده درصد تخفیف هم بگیره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو کتابهای دیگری هم که دیدم کتاب پارسه خلاصه مناسبی از کتاب پرسمن ویرایش پنجم هست. این کتاب خوبه ولی تست تالیفی و خلاصه فصل اصلا نداره.
کتاب مقسمی هم کتاب خیلی خوبیه فراتر از پرسمن یه سری مباحث داره ولی اشکالش باز اینه که نه تست تالیفی داره نه خلاصه. همجنین رو یه سری مباخث مهم خیلی ضعیف عمل کرده (مثل نمودارهای UML) و نکات تکمیلی زیادی در مورد آنها نداره
کتاب پوران هم خیلی خلاصه و مختصر مفیده برای کسایی که میخواهند زمان کمی روی درس نرم افزار بگذارند مناسب هست. ولی اگر میخواهی قوی بشی خیلی به کارتون نمیاد. این کتاب تستهای کتاب پرسمن رو هم تحت عنوان تستهای تالیفی ترجمه کرده و در غالب خودش داره.