به نام خدا
سلام به همه ی دوستان
اول از همه دعا کنید من قبول شم
من این کتاب هارو دارم،اولین روز بعد از اعلام نتایج و ایشالا نتیجه قبولیم پ میدمش به یکی از دوستان.
البته به نظرم میرسه اگ میشد این کتاب هارو به چند نفر داد بهتر میشد.یعنی هر قسمتی رو به یه نفر.
حالا باید ببینم استقبال چطوریه.
اسم و سال انتشار دقیق کتابارو می نویسم.ممکنه بعضی هاشون قدیمی شده باشه.
اولویت با همشهری های عزیزه.بعدم هرکسی بتونه بیاد شیراز.حالا به خاطر کار یا مسافرت یا هر موضع دیگ
دوست داشتم از الان بحث شو بذارم،که تا موقع نتایج و بعدش دیگ وقت دوستان گرفته نشه.
اگ تعداد دوستان هم زیاد شد قرعه کشی میکنم.به امید موفقیت همه ی کاربرای مانشت که به زودی همه ی داوطلبای کنکور رو شامل میشه D:
بعضی از کتابا قدیمی ان:اخه من اونارو ۲ سال پیش خریدم.کلا نمی دونم به درد دوستان میخوره یا نه.دوستان شیرازی میدونن کتابخونه های دهنادی اکثرا کتابای دست دوم دارن.کتابای کنکوری هم که نکته های جدیدی بهشون اضافه نمیشه فقط تست های سال دیگ اضافه میشه،اصل متن درس بدون تغییر میمونه.من این کتابارو دارم
۱=ریاضی مهندسی-پوران -فرزین حاجی جمشیدی -
۲=آمار راهیان ارشد-سال ۸۷
۳=محاسبات پوران-۸۹ و مقسمی دکتر نیکوکار۸۹ (بیشتر درس هستش)
۴=گسسته -پوران-یوسفی ۸۸
۵=ساختمان داده-سپاهان ارشد۸۷ ،پوران،یوسفی ۸۹
۶=نظریه:ارشد سپاهان ۸۸ ، مقمسی ۸۷
۷=معماری پوران ۸۹ و مدرسان۹۰،ارشد سپاهان ۸۹
۸=سیستم عامل:مقسمی ۸۹ ،مدرسان۸۹
۹=کامپایلر ۸۸ پوران
۱۰=طراحی پیاده سازی(pl) : راهیان ۸۹
۱۱=طراحی الگوریتم:پوران۹۱(یه کتاب نو و توپ بالاخره تو کتابام پیدا شد
)
۱۲=پایگاه داده:مقسمی۸۸
۱۳=مجموعه سوالات کنکورهای مهندسی کامپیوتر جلد اول سال های ۷۵ تا ۹۰ (ریاضی-زبان-مشترک).
چاپ جلد ۲ این کتاب به کنکور پارسال نرسید
۱۴=راهیان ارشد-کتاب سوم-خلاصه مباحث درسی و نکات کنکوری به همراه سوالات سال های ۸۲ تا ۸۷ (دروس تخصصی نرم افزار)
۱۵=مجموعه سوالات کنکورهای it سال های ۸۶ تا ۹۰
زمان دقیق تحویل کتاب ها بعد از نتیجه نهایی(وسطای شهریور۹۲).تا اون موقع وقت دارید توی پ خ یا همینجا بگید.