(۱۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)Marcel نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: ... گفت الان دقیق مشخص نیست باید کمیته تصمیم گیری کنه ... ولی خودم فکر کنم ۳۰ - ۴۰ نفر بگیرن !!!
منظور از خودم تو اون جمله کیه؟ خود مسئول آموزش یا خود شما؟
منظور از خودم ،خود بنده منظورم بود نه مسئول آموزش
این جوری که من فهمیدم ، فعلا یه کم زوده وهنوز در مورد ظرفیت پذیرش تصمیم گیری نکردن ولی قاعدتا برای هر گرایش حداقل ۱۰ نفر هم اگه بگیرن ، ۳۰ نفر باید بگیرن که مطمئنم برای گرایش های فناوری اطلاعات و شبکه بیشتر از ۱۰ نفر می گیرن ، حالا ممکنه برای امنیت حتی کمتر از ۱۰ تا بگیرن ، باید منتظر باشیم یه کم دیگه بگذره ، بعدش من خودم تماس می گیرم و نتیجه رو بهتون می گم
(۱۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: من امروز زنگ زدم آموزش کل شریف پرسیدم IT ارشد چه گرایش هایی دانشجو می گیرین ؟ گفت بدون گرایش دانشجو می گیریم
کاش بپرسین اینکه بدون گرایش میگیرن، با ضرایب کدوم گرایش میگیرن؟
مهم اونه... اگه اینو بپرسین و بگین عالی میشه
این کسی که من باهاش صحبت کردم مسئول آموزش کل بود و از گرایشهای IT و ضرایبش و این چیزا چیزی نمی دونست ولی منطقیش اینه که اگه توی ۳ تا گرایش فناوری اطلاعات ، شبکه و امنیت بخوان دانشجو بگیرن باید ۱/۳ ظرفیت رو با ضرایب گرایش فناوری و تجارت بگیرن و ۲/۳ رو با ضرایب شبکه و امنیت و بعد از یک ترم درس پاس کردن ، نمرات دانشجوها و علاقشون تعیین کننده گرایششون خواهد بود
بازم میگم هنوز چیزی قطعی مشخص نیست و احتمالا تا یک ماه دیگه و تقریبا بعد از عید احتمالا یه جواب درست حسابی خواهند داد
اگر کسی توی بچه های مانشت دانشجوی شریف هستش ، میتونه بره و اطلاعات بیشتری به دست بیاره ...