(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)alireza89 نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ق.ظ)alireza89 نوشته شده توسط:
جوابت اشتباهه رشته های پذیرفته شده این زبان تما رشته های فرد و رشتهای زوجی که دو قسمتشان با هم برابر نیست در ضمن کلا نظریه زبان رو زیر سوال بردید مگه شما میگید که اولی باید تهی باشه؟!!(کاربر یک رشته x و یک رشتهy وارد میکنه شما که نمیتونید بگید x,yچیه)ورودی هرچیز دلخواهی میتونه باشه نه لامبدا در ضمن این سوال کپ سوال ۶۲ سال ۹۰ هستش و جواب داده شده میگه محدودیت II آزاد از متن نیست در نتیجه جواب ۵۷ گزینه ۱ میشه باید اعتراض داده بشه
(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)foe نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: [quote='alireza89' pid='166225' dateline='1361578199']
کاملا غلط هستش چون اگه x=ab و y=ab قرار داده بشه با جواب شما عضو زبانه ولی با تعریف زبان تناقض داره!!!!
نکته ظریفتون اشتباهه!!!!!!
تهی؟؟؟؟؟؟؟؟ یا لامبدا؟؟؟؟؟ اینا با هم فرق دارن هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تهی مجموعه است ولی لامبدا رشته است.
شما اینطوری زبان رو به دست میارید؟؟؟
x , y رو میدید بعد میگید رشته باید عضو زبان باشد یا نه؟؟؟؟
شما چطور عضویت abab را رد می کنید؟؟ خوب با x= a و y=bab که همین رشته به دست میاید؟؟؟ که اصولاً باید عضو زبان باشه! کافیه ما با یک x , y رشته رو به دست بیاریم. و لازم نیست که برای هر x , y درست باشه.درسته؟
خداییش کل نظریه رو بردید زیر سؤال!
من یک اصلی کلاً برای درس خوندن خودم دارم. اونم اینه که تا راه حلی مبنی بر استدلال قوی مثل چیزی که توی کتابهای مرجع وجود داره برای پاسخ خودم نداشته باشم روش اصرار نمی کنم. نظر شخصیم اینه که اصرار بر اشتباه آفت علم و دانشه. و البته حتی وقتی استدلال کافی هم داشته باشم باز هم با هر کسی که مخالفم باشد بحث می کنم. و باز هم احتمال بر اشتباه بودن راه حلم می دهم.
موفق باشید
شب خوش.