تالار گفتمان مانشت
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ

سوالات غلطSadاز روی دفترچه b)
۳۲ ریاضی مهندسی کلا باید حذف بشه ، آقا فرداد حل تشریحیش را گذاشتن.
۴۰ محاسبات عددی گزینه ۲ میشه این دیگه کاملا ضایعه که n را وارونه گرفته اگه n کوچکتر از max(kt( باشه که به جواب نمیرسه

۵۲ سوال ایراد نگارشی داره تازه بدون ایراد هم میشد ۲ نه ۱
۵۵ گزینه ۱ میشه که به اشتباه ۳ زده ، گزینه ۱ میشه چون رشته aaa را نمیتونه تولید کنه
۶۲ باید حذف بشه به خاطر ایرادش
۶۷ هم باید حذف یا حداقل با تاثیر مقبت گرفته بشه
۷۰ هم گزینه ۳ واضحه که از همه غلط تره نمیدونم رو چه حسابی زده ۴
۷۱ اگه اون ۱ms را حساب نکنیم میشه ۳۹/۶۶ نه دیگه ۳۹/۳۳ که این زده . جوابش با صورت سوال حتما بالای ۴۰ میشه و این سوال هم باید حذف شه
۱۲۰ را هم مشکوکم، من میگفتم میشه ۳ چون از همش نتیجه میشه ولی مطمئن نیستم

خواهشا بچه ها هماهنگ باشن و همه سوالات غلط را بفرستن

بررسی پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - nader618 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ

۵۲ رو چرا حذف نکردن اینااااااااا
سوال ۷۱ رو چطور حل کردن؟؟؟/
سوال ۵۱ هزینه ی سرشکن که مشخصه ۱ میشه
چرا ۴ زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بررسی پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - masoud.bala - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ

بابا این چه کلیدیه آخه سوال منطقی به این تابلویی ایرو چی زده آخه سوال ۵۹ نگاه کن آخه این چیه دره این بابا می گه من که کلا ناامید شدم

RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - npour - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:  سوالات غلطSadاز روی دفترچه b)
۳۲ ریاضی مهندسی کلا باید حذف بشه ، آقا فرداد حل تشریحیش را گذاشتن.
۴۰ محاسبات عددی گزینه ۲ میشه این دیگه کاملا ضایعه که n را وارونه گرفته اگه n کوچکتر از max(kt( باشه که به جواب نمیرسه

۵۲ سوال ایراد نگارشی داره تازه بدون ایراد هم میشد ۲ نه ۱
۵۵ گزینه ۱ میشه که به اشتباه ۳ زده ، گزینه ۱ میشه چون رشته aaa را نمیتونه تولید کنه
۶۲ باید حذف بشه به خاطر ایرادش
۶۷ هم باید حذف یا حداقل با تاثیر مقبت گرفته بشه
۷۰ هم گزینه ۳ واضحه که از همه غلط تره نمیدونم رو چه حسابی زده ۴
۷۱ اگه اون ۱ms را حساب نکنیم میشه ۳۹/۶۶ نه دیگه ۳۹/۳۳ که این زده . جوابش با صورت سوال حتما بالای ۴۰ میشه و این سوال هم باید حذف شه
۱۲۰ را هم مشکوکم، من میگفتم میشه ۳ چون از همش نتیجه میشه ولی مطمئن نیستم

خواهشا بچه ها هماهنگ باشن و همه سوالات غلط را بفرستن

۶۲ چطوری میشه ۲؟؟!!
و ۷۱ چطور ممکنه؟

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - nader618 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ

وااااااای سوال ۷۰ رو چطور ۴ زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه چی بر باد رفت

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ

با این اوضاع من :
زبان ۰
ریاضی ۰ شدم (۱ درست و ۳ غلط :دی)
مشترک ۵۰
تخخصی هوش ۱۶

برم آماده شم برای سال آینده ، دیگه تموم شد

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mortez28 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ

آخه انصافا سوال ۱۰۱ رو چطور میشه با بازکردن ۱۱ جعبه حل کرد؟اونا دیوانه هستن یا ما رو گیر آوردن؟

RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - smart - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ

منم با این ها موافقم:
حذف ۳۲
اینکه ۵۲ گزینه ۲ میشه
حذف ۶۲
۷۰ هم که سوالش عجیب غریب بود

RE: بررسی پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - fsi2013 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)masoud.bala نوشته شده توسط:  بابا این چه کلیدیه آخه سوال منطقی به این تابلویی ایرو چی زده آخه سوال ۵۹ نگاه کن آخه این چیه دره این بابا می گه من که کلا ناامید شدم
من کد b بودم چرا ۵۹ رو زده ۳! من ۴ بدست اوردم یعنی غلطه!!!!!
سوال ۶۲ منطقی هم وصفش نگفتنیه
علاوه بر اون سوال ۵۲ ساختمان داده هم که کاملا شاهکاره
ولی با این تفاسیر فک نکنم ۴۰ درصد مشترک ۴۸ درصد تخصصی نرم ۱۲/۵ درصد ریاضی بد باشه خدا کنه یه جای روزانه قبول شم یعنی می شود عایا؟!

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

بچها بهتره درصدا را یه جای دیگه بحث کنیم:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فعلا اینجا فقط سوالات را بررسی کنیم

RE: بررسی پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - masoud.bala - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)masoud.bala نوشته شده توسط:  بابا این چه کلیدیه آخه سوال منطقی به این تابلویی ایرو چی زده آخه سوال ۵۹ نگاه کن آخه این چیه دره این بابا می گه من که کلا ناامید شدم
من کد b بودم چرا ۵۹ رو زده ۳! من ۴ بدست اوردم یعنی غلطه!!!!!

بابا من صد بار اینو حل کردم قشنگ به ۲ رسیدم چی داره می گه این بابا طراحه

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - arta.66 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ

بچه ها من با این کلید به باد رفتم!!!
زبان و ریاضی سفید
مشترک ۴۰
تخصصی نرم ۲۰
این چه کلیدی بود!!! حیف ۴ ماه زمانی که واسه این آزمون لعنتی گذاشتیم!! نکردن بیان بعد آزمون یه بار کلیدو با سوالا چک کنن!! آخه سوال ۷۰ چطوری ۴ میشه؟؟؟ مگه میشه ۲ درست باشه اونوقت ۴ غلط باشه؟؟ بابا اینا ادبیاتم زیر سوال بردن!!
سوال زمانبندی رو کاش به ما ام یاد بده چطوری مثل مدرسان رسیده به گزینه۲!!!! سوال ۵۵ چزوری شده گزینه ۳!! بهترین جواب گزینه ۱ بود!! یا حداقل جفتشون جواب میشدن!! سوال ۵۲ رو باید حذف می کردن به وضوح اشتباه بود!! بچه ها این چه وضعشه!! ما چقدر اینجا بی ارزشیم

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - Dr_spam - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ

بنظرم سوال ۵۵ هم گزینه ۱ درسته هم گزینه ۳, جفتشون نمونه نقض دارن.
طبق دفترچه B

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - reza_reza - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ

بچه ها اگر کسی کتاب کنکورهای سال های پیش رو(یه کتاب سبز رنگه)از خود سنجش گرفته باشه می بینه که تو درسهای مشترک به طور متوسط ۳ تا سوال حذف شده.چون تو این کتاب بر خلاف کتاب های دیگه که سوالات غلط رو هم جواب میدن سوالای غلط رو نوشته این سوال حذف شد. اصلا نگران این موضوع نباشید اون سوالایی که همه سرشون متفقن که غلطه قطعا حذف میشه البته به تعداد e-mail ها هم قطعا بستگی داره.

بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - leila_2020 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ

بابا اینا که وضعشون از مدرسان شریف هم بدتره Sad(
سوال ۵۲و۶۲و۷۱ حتمآ باید حذف بشن