(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: البته ببخشیدا ولی پارسال یه سوال گسسته و یه سوال ساختمان و یه دونه نرم که اکثرا زده بودن حذف شد
۳۳ ۴۰ ۵۲
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: حالا قبول دارم اما خداییش bfs هم بهترین گزینه نیست،خداییش با این کلیدا من خراب کردم کنکور.
اما خدا رو شکر سالمم دوباره میجنگم ببینیم خدا چی میخواد
با تشکر از mahhdi که همه تستای من و منفی کرد.
البته ا مهدی تستای امسال سخت نبود اما بعضی هاش ما رو فریب زد والی خداییش زیادم سخت نبود.اما سر جلسه فریب خوردم.
من پارسال خوب بودم اما امسال فکر نکنم حتی ۳۰۰ پارسالم بیارم.
من که منفی نکردم. من فقط نظر خودمو دادم
شما سال پیش ۳۰۰ شدین؟ خوب شدین چرا جایی قبول نشدین؟ فقط تهران می خواستین و روزانه؟
به نظر منم سوال تستی واقعا کشکه. خودمم تجربه شماها رو داشتم. واقعا معیار مناسبی نیست. توی دکترا که اوضاع بدتره. نه تصحیحی وجود داره نه نظرخواهی یعنی واقعا افتضاحه. سوالاشم واقعا افتضاح بود با کلی غلط که تصحیحم نشد. منابعشم اصلا مشخص نیست چیه. هر کتابم که نظر خاص خودشونو دادن.
منم جای شما بودم برای تمام سوالای غلطم اعتراض می زدم. خدارو چه دیدی شاید حذف شد))
من ۳۰۰ شبکه شدم اما و ففقط مجازی خواجه اوردم ازاد قزوینم ۲ شدم اما هیچکدومش و نرفتم ،کنکور امسال خیلی نامردی بود من مشترکا رو خراب کردم.من فقط خودم مقصرم . درست اینجا بحث میکنم اما من هیچ اعتراضی به سنجش ندادم چون خیلی سخت یک سوال و عوض کنن من این تجربه رو دارم.اگه سوالیم حذف بکنن مثل سیستم عامل سوال هایی و حذف میکنن که عملا بی تاثیر تو نتیجه چون اینقدر سخت که کسی جواب نمیده.با این وجود فکر نکنم سنجش سوالات و تغییر بده،چون من یک استاد داشتم خودش طراح سوال بود اون میگفت تو ارشد بعضی وقتا عمدا تست اشتباه میدیم .تو باید سوال هایی رو که مطمئنی جواب بدی .من سوتی دادم و کنکورم تو مشترک بد دادم و فقط خودم مقصرم
البته ببخشیدا ولی پارسال یه سوال گسسته و یه سوال ساختمان و یه دونه نرم که اکثرا زده بودن حذف شد
۳۳ ۴۰ ۵۲
[/quote]
در ضمن سوال ۴۴ هم از گزینه ۴ به گزینه ۳ تغییر داده شد
در ضمن سوال ۷۵ هوش هم حذف شد
[/quote]
در واقع پارسال فقط و فقط همین چندتا سوال ایراد داشته و اگه بحثای پارسال بچه های مانشت رو هم بررسی کرده باشید روی همین سوالات ایراد داشتن که تماما یا حذف شد یا گزینه عوض شد
حالا شما بر چه اساس و منبعی میگید نهایتا یه دونه سوال تغییر میکنه و هیچ چیز عوض نمیشه
بنده ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه با یکی از دوستان تو اخبار ۲۰:۳۰ قرار ملاقات دارم تا در مورد همین موضوع باش حرف بزنم و از همین الان سنجش رو رسانه ای کنم
تنها راه رسیدن به حقمون همینه که از حالا اعتراض منیم و رسانه ایش کنیم
من بهتون قول میدم جواب میگیریم
هر کی میخواد حقش رو بگیره یا علی
این ایمیل من
hesam.vaziri69@yahoo
هر کسی حرفی صحبتی انتقادی داره بگه تا من به صورت یک صورت جلسه بدم خدمت همون شخص مورد نظر واسه پیگیری
سنجش فقط و فقط از رسانه ملی میترسه نه از هیج استاد یا دانشگاهی حتی شریف
در ضمن بنده قراره یه لیستی از سوالات ایراد دار همراه دلیل منطقی آماده کنم
هر کس فکر میکنه سوالی غلطه و دلیل علمی با منبع علمی که بتونه حرفش رو ثابت کنه داره یا علی
به من ایمیل بزنید
به شخصه خاک تو سرم اگه بخوام بذارم ۴ تا استاد به درد نخور و بی سواد حق چندین ماه تلاش منو بخورن و یه لیوان آب خنک هم روش
اگه هیج کدومتون هم همراه نشید من کار خودم رو خواهم کرد
نیازی هم به کمک کسی ندارم
به قول گفتنی: حق دادنی نیست برادر...گرفتنیست
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: حالا می بینیم شما درصدات و بگیر ببین چقدر با جواب که اعلا م میشه فرق می کنه،به خدا منم دوست دارم .اما تغییر نمیدن حالا دوستای با تجربه تر میدونن من الکی حرف نمی زنم
دوست عزیز
پارسال دوست من آقای اسماعیل.میم که با رتبه ی ۴۰ داره تجارت امیرکبیر میخونه و هم اتاقی بنده بود وقتی پاسخنامه اولیه اومد مشترکش بود ۴۴
وقتی نتایج اومد مشترکش شده بود ۵۱
یکی دیگه از همکلاسیام آقای علی.ش که ۴۸ شد و داره امنییت مدرس میخونه مشترکش اول بود ۵۸
بعد شده بود ۶۱
به خدا سوگند حرفام دروغ نیست
من اسم کوچیکشون و اول فامیلشون رو گفتم
دانشگاهی که دارن درس میخونم رو هم گفتم
خب اگه شک داری از خودشون بپرس