(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: آقا با این درصد ها تهران امیدی هست یا نه...؟
بان ۲۰
مشترک ۴۵
مدیریت ۴۶
تخصصی مشترک ۳۳
بعله ..
راستش من اطلاعی از دانشگاه های تهران ندارم...به نظرتون با این درصدها کدوم دانشگاه تهران میتونم؟اصلا تهران میشه؟خودم تجارت دوس دارم
رتبه ی تجارت شما قطعا زیر ۳۰ هست و روزانه ی تهران و امیرکبیر و شبانه ی شریف رو میارید
شما خیلی دید مثبتی دارین،من خیلی امیدی به تهران ندارم،ولی امیدوارم همینی که شما میگین باشه..ایشالا هر کی به هر چی که دوس داره برسه...
دوست عزیز شما با این درصد مشترک پارسال هم اگه بود زیر ۵۰ بودید
درصدای دوست من آقای الف.میم که رتبه ی ۴۶ تجارت شد
مشترک ۵۰
مدیریت ۵۰
تخصصی میانگیم ۴۰/(تازه سیستم رو منفی زده بود)
زبان ۱۵
۴۵ مشترک امسال شما با وجود این همه گزینه غلط فعلا شده ۴۵/ این خیلی عالیه
مطمئنم شما دانشگاه تهران رو میارید
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: سلام. انصافاً برای همه دوستانی که درصدهاشون خوب شده بی نهایت خوشحالم و بهشون تبریک می گم. با توجه به اینکه باید تصمیمات مهمی در زمینه شغلی و برنامه های آینده زندگیم بگیرم، خیلی فوری به کمک دوستان عزیزی که در تخمین رتبه تجربه دارند نیاز دارم.
زبان: بین ۳۱/۱۱ تا ۳۴/۴۴
مشترک: ۲۶/۶۶
مدیریت: ۴۸/۸۸
تخصصی: بین ۳/۷۰ تا ۱۱/۱۱ (بسته به سرنوشت سؤال ۸۴ هوش)
با این درصدها امیدی به مجاز شدن یا احتمالاً قبولی شبانه یا ... هست؟ حدود رتبه ام چند میاد؟
باز هم تأکید می کنم.قضیه برام خیلی حیاتی اه. دوستان لطف کنن راهنمائی کنن. ممنونم
دوستان کسی راهنمائی نمی کنه ما رو؟ خیلی حیاتیه. ممنون
سوال ۸۴ و ۹۱ که قطعا حذفه
رتبه شما هم تقریبا میشه ۱۰۰ اینا
شبانه ی خواجه نصیر