(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: سلام. انصافاً برای همه دوستانی که درصدهاشون خوب شده بی نهایت خوشحالم و بهشون تبریک می گم. با توجه به اینکه باید تصمیمات مهمی در زمینه شغلی و برنامه های آینده زندگیم بگیرم، خیلی فوری به کمک دوستان عزیزی که در تخمین رتبه تجربه دارند نیاز دارم.
زبان: بین ۳۱/۱۱ تا ۳۴/۴۴
مشترک: ۲۶/۶۶
مدیریت: ۴۸/۸۸
تخصصی: بین ۳/۷۰ تا ۱۱/۱۱ (بسته به سرنوشت سؤال ۸۴ هوش)
با این درصدها امیدی به مجاز شدن یا احتمالاً قبولی شبانه یا ... هست؟ حدود رتبه ام چند میاد؟
باز هم تأکید می کنم.قضیه برام خیلی حیاتی اه. دوستان لطف کنن راهنمائی کنن. ممنونم
دوستان کسی راهنمائی نمی کنه ما رو؟ خیلی حیاتیه. ممنون
سوال ۸۴ و ۹۱ که قطعا حذفه
رتبه شما هم تقریبا میشه ۱۰۰ اینا
شبانه ی خواجه نصیر
شبانه ی خواجه نصیر؟ رتبه ی ۱۰۰؟ آقا حسام خدا از دهنت بشنوه. به ولای علی هر کدوم از اینا اتفاق بیافته، یه شیرینی توپ پیش من داری. از خانم ندا هم بابت دلگرمی شون ممنونم. برام دعا کنید بچه ها.بدجوری گیر این قبولی ام.
[/quote]
شانست بیشتر تو اینه که زبان زدی
خوش بحالت. من اشتبا کردم نرفتم سراغش.فکر کردم کلمات یادم رفتن! ۱۰ دقیقه آخر رفتم دیدم بد نیست، ۱دونه زدم وقت تمووووم
ایشالا خوب قبول میشی
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: سلام. انصافاً برای همه دوستانی که درصدهاشون خوب شده بی نهایت خوشحالم و بهشون تبریک می گم. با توجه به اینکه باید تصمیمات مهمی در زمینه شغلی و برنامه های آینده زندگیم بگیرم، خیلی فوری به کمک دوستان عزیزی که در تخمین رتبه تجربه دارند نیاز دارم.
زبان: بین ۳۱/۱۱ تا ۳۴/۴۴
مشترک: ۲۶/۶۶
مدیریت: ۴۸/۸۸
تخصصی: بین ۳/۷۰ تا ۱۱/۱۱ (بسته به سرنوشت سؤال ۸۴ هوش)
با این درصدها امیدی به مجاز شدن یا احتمالاً قبولی شبانه یا ... هست؟ حدود رتبه ام چند میاد؟
باز هم تأکید می کنم.قضیه برام خیلی حیاتی اه. دوستان لطف کنن راهنمائی کنن. ممنونم
دوستان کسی راهنمائی نمی کنه ما رو؟ خیلی حیاتیه. ممنون
سوال ۸۴ و ۹۱ که قطعا حذفه
رتبه شما هم تقریبا میشه ۱۰۰ اینا
شبانه ی خواجه نصیر
شبانه ی خواجه نصیر؟ رتبه ی ۱۰۰؟ آقا حسام خدا از دهنت بشنوه. به ولای علی هر کدوم از اینا اتفاق بیافته، یه شیرینی توپ پیش من داری. از خانم ندا هم بابت دلگرمی شون ممنونم. برام دعا کنید بچه ها.بدجوری گیر این قبولی ام.
آقای ع.اکرمی از دوستای من پارسال با ۱۲۰ خواجه نصیر رو آورد.من ایمیل ایشون رو بهتون میدم که اگه به حرفم شک دارید درصداشون رو از خودشون بپرسید
این ایمیل من:
HvectorIT@yahoo
به من میل بزنید تا من ایمیل ایشون رو بهتون بدم
درصداشون
مشترک ۳۰
مدیریت ۳۳
زبان ۳۵
هوش ۵۰
سیستم منفی
پایگاه ۴۴
پس زبان که مثل شما زدن
مدیریت رو کمتر زدن ولی تخصصی رو میانگین بیشتر زدن که تقریبا با هم صاف میشه
مشترک هم امسال نسبت به پارسال خیلی سخت تر بوده و ۲۶ شما معادل ۳۶ پارساله تقریبا(تازه هنوز چند تا سوال مشترم گزینه هاش عوض و حداقل ۳ سوال مشترک حذف میشه)
[/quote]
درصدای پارسال من:
هوش ۵۵
سیستم ۳۹
پایگاه ۲۹
معماری ۱۵
زبان سفید
رتبم شد ۱۰۰۰
نظری دارین دربارش؟؟
من هنوز دلم ازش پره. فقط چند ثانیه صفراشو شمردم. هضمش نمیکردم!
درسته خوب نیس خیلی. اما انصافا هزار؟؟
درصدای پارسال من:
هوش ۵۵
سیستم ۳۹
پایگاه ۲۹
معماری ۱۵
زبان سفید
رتبم شد ۱۰۰۰
نظری دارین دربارش؟؟
من هنوز دلم ازش پره. فقط چند ثانیه صفراشو شمردم. هضمش نمیکردم!
درسته خوب نیس خیلی. اما انصافا هزار؟؟
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: با غلطای سنجش:
زبان ۳/۳۳
مشترک ۱۳/۳۳
مشترک تخصصی ۴۲/۵۹
معماری ۵۲/۷۷
اگر کلیدا طبق حل من تغییر کنه شاید یکی دوتا از غلطام توی معماری و تخصصی و مشترک درست بشه. شاید!
بنظرتون چقدر امیدوار باشم؟ چی میشه تقریبا؟
تروخدا یکی یچیزی بگه! سکته کردم از استرس خب!
هی میام چک میکنم هیچکی نظری نداده!
یکی یچیزی بگه به من!