(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ)ساجده_سادات نوشته شده توسط: سوال ۸۷ گزینه ۴ درسته چون میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد یعنی x/g(z و x/w
گزینه ۱ به این خاطر اشتباهه چون تابع اسکولم با یک "ثابت" یکسان ساز شده که صد در صد اشتباهه
سوال ۸۷ گزینه ۴ درسته چون میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد یعنی x/g(z و x/w
گزینه ۱ به این خاطر اشتباهه چون تابع اسکولم با یک "ثابت" یکسان ساز شده که صد در صد اشتباهه
میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد ولی نمیتونه هم x با یه متغیر یکسان سازی بشه هم با یه تابع.میشه؟؟؟؟
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: ۷۹,۸۸درسته
در مورد سوال ۷۹ یعنی شما میگید جدول مجازی فقط و فقط از طریق جدول اصلی تغیر میکنه؟؟؟؟؟
در مورد سوال ۸۸ میشه یگین فعال سازی که توی صورت سوال اومده یعنی چی؟؟؟؟
۷۹که مطمئنم.
۸۸ هم که خیلی واضحه تعلیق فرایند توسط میان مدت صورت میگیره تو این که شکی ندارین؟
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ)ساجده_سادات نوشته شده توسط: سوال ۸۷ گزینه ۴ درسته چون میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد یعنی x/g(z و x/w
سوال ۸۷ گزینه ۴ درسته چون میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد یعنی x/g(z و x/w
میتونه وقتی طرف چپ یک متغیره در طرف راست تابع ویا متغیر بیاد ولی نمیتونه هم x با یه متغیر یکسان سازی بشه هم با یه تابع.میشه؟؟؟؟
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: ۷۹,۸۸درسته
در مورد سوال ۷۹ یعنی شما میگید جدول مجازی فقط و فقط از طریق جدول اصلی تغیر میکنه؟؟؟؟؟
در مورد سوال ۸۸ میشه یگین فعال سازی که توی صورت سوال اومده یعنی چی؟؟؟؟
۷۹که مطمئنم.
۸۸ هم که خیلی واضحه تعلیق فرایند توسط میان مدت صورت میگیره تو این که شکی ندارین؟
در مورد سوال ۷۹ میشه بگید از کجا مطمئنید؟؟؟
در مورد سوال ۸۸ هم آره قبول دارم تعلیق مربوط به میان مدته ولی شما سوال منو جواب ندادی.
فعال سازی یعنی چی؟
طبق ترجمه، فعال سازی میشه دادن cpu به فرایند منتظر و اجرا(فعالیت) . نمیخواید بگید که فعال سازی یعنی از حالت آماده به حالت تعلیق که؟؟؟؟؟
سوال ۷۹ تنها کسی هستین که میگن گزینه ۱ نیست
قرار نیس هرچی شما زدین درست باشه و بهش اعتراض کنین
اینجوری بنظرم سنجش شاید به اعتراض های بحق هم جواب نده
من به زبان شما جوابتون رو نمیدم.
بهتره حرفی نزنیم که دیگران رو تخریب کنه.این از اصول انسانی به دوره.
حلاج میگفت انا الحق و همه گفتن وااای این چی داره میگه .کافر شده.باید اعدام بشه
در صورتی که حق با جلاج بود و باقی اشتباه میکردن چون به نکته ای که حلاج رسیده بود نرسیده بودن و وقتی واقعیت هویدا شد دریافتن که چه سخت در اشتباه بودن.
بریم به بحث درسیمون.
اولا که قرار نیست چون یک نفر میگه گزینه ۱ غلطه و باقی میگن درسته حتما درست باشه
در ضمن من نمیگم ۳ تا گزینه ی دیگه درسته.نه.اون سه گزینه که کامل غلطه . ولی گزینه یک هم در حالت کلی درست نیست.چون جدول مجازی حتما نباید توسط جدول اصلی تغییر کنه و اگه شرایط تغییر فراهم باشه میتونه مستقل تغییر کنه.
دوما شما قرار شد با دلیل بگید چرا یک درسته نه این که با تخریب من گزینه ی خودتون رو اثبات کنید
سوما در مورد ۸۸ هم به سوال من در مورد ترجمه ی فعال سازی جواب ندادید
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: (30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: بنده همین جا و از همین تریبون سوگند میخورم حداقل ۵ سوال مشترک تغییر گزینه خواهد یافت و ۳ سوال حذف خواهد شد.
در مورد دروس تخصصی هم حداقل ۵ سوال حذف خواهد شد
زبان که واویلا داغونه اصلا
بنده تک تک سوالای دروس مشترک رو با چند تا از اساتیدی که به قول معروف حق وتوو دارند و هر ساله باعث و بانی حدف سوالات یا تغییر گزینه هستند چک کردم.
فردا ازشون اجازه میگیرم و ایمیل تک تکشون رو میذارم همین جا.
طبق دفترچه d
سوال ۳۷(گزینه صحیح ۲) و
سوال ۴۳ (گزینه صحیح ۲) و
سوال ۴۵ (گزینه صحیح ۱) و
سوال ۴۷ (گزینه صحیح ۴) و
سوال ۴۸ (گزینه صحیح ۳)
تغییر گزینه خواهند یافت.
سوال ۳۱(گزینه درست وجود ندارد) و
سوال ۳۵(گزینه درست وجود ندارد) و
سوال ۵۵(دو گزینه ای است)
حذف خواهند شد
در مورد سوالات دروس تخصصی هم که دیگه عیان است.
هر کی هم در مورد این تغییرات اعتراض داره با دلیل و مدرک و کاملا علمی اعتراضش رو بیان کنه
آقا خداکنه این تغییراتی که شما میگی اعمال بشه این درصد مشترک ما یه تکونی بخوره اون سوال هافمن تابلو گزینه ۴ میشه
یکی نیست به این طراح سوال کنکور بگه بابا جون سوال دریوری دادی لااقل کلید دریوری نده ...
بله سوال ۴۷ که دیگه باعث شرمساریه رشته ی آی تی هست
ولی باید بگم این سوال دقیقا یکی از سوالای کتاب قدسی هست که جواب داده شده : درست درست
و طراح، سوال رو کپی کرده و ننشسته خودش یه بار دیگه حا کنه و به اشتباه آقای قدسی پی ببره.
این سوال راحت با مثال میشه ثابت کرد که مورد "الف" اشتباه
مثال :
فرض کنید ۵۰ تا کاراکتر داریم
۲۱ تا دونه a
۲۲ تا دونه b
۷ تا دونه c
خب وقتی هافمن زده بشه a و c طولشون میشه ۲ . در حالی که a از ۲/۵ میزانش بیشتر بود
به همین راحتی.
باور کنید طراح سوال کلا ۱۵ دقیقه واسه طرح سوال وقت گذاشته
واسه کلید هم به پسرش گفته بابایی سوال ۳ رو چه گزینه ای دوست داری.پسرش گفته بابا بزم ۳ حال کنیم.اونم زده ۳
این واسه درسای دیگه هم صدق میکنه
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: بچه ها اینا چرا اینقدر مارو اذیت میکنن؟ این کلیدا چیه آخه؟ خداییش من هنوز تو شوک هستم . بابا صد رحمت به جوابای مدرسان .این سازمان سنجش دیگه شورشو درآورده
مطمئن باشید خیلی از سوالات یا حذف میشه یا گزینه تغییر میکنه.
اون عده ای که میگن نه بابا نهایتا سنجش دو سه تاشو تغییر میده سخت در اشتباهن
چرا که پارسال که سوالات مشترک خیلی استاندارد بود ۳ سوال حذف(یه دونه گسسته یه دونه نرم و یه دونه ساختمان) حذف شد و ۲ سوال مشترک تغییر گزینه یافت
همچنین ۱ سوال هوش و دو سوال سیستم حذف و یه سوال پایگاه و یه سوال مدیریت تغییر گزینه یافت