ما ایرانی ها عادت داریم لقمه رو می چرخونیم دور سرمون بعد میخوریم
من تو تاپیک قبلی لینک دانلود این فایل رو بدون پسورد گذاشتم حالا تو این تاپیک بچه ها زحمت کشیدند و پسورد گذاشتن روی فایل و اونو اپلود کردند دوست عزیز ما همه مدیون این محیط صمیمی مجازی مانشت بوده و هستیم تو این شکی نیست و نیازی نیست پسورد مانشت بزاری ذو فایلها می بینی که بچه ها مشکل پیدا میکنن با این فایلها چه بسا من ۱۰ تا فایل از سایتهای مختلف دانلود کنم ولی یادم نمونه پسوردشون چی هست یا چی بوده
بنظر من اگه پسورد نزاری رو فایلهات بهتره
برای همه دوستانی که زحمت میکشن فایلی اپلود میکنن یا تاپیکی رو جواب میدن ارزوی موفقیت میکنم خصوصن دوستان مدیریت مانشت که با این مشکلات هزینه ها دارن سایت به این زیبایی رو بخوبی اداره میکنن
بعضی وقتا برام پیش میاد جواب سوالی رو میدونم ولی میگم فضا رقابته فضای کنکوره وقتم هدر میدره و...
ولی یادم بمونه اگه من بتونم به کسی کمک کنم حتمن کسی دیگه هم به من کمک میکنه یادم میاد کلاس کنکور میرفتم به بعضی ها میگفتم چی کتابی بخونن یا کدوم نخونن اون موقع خیلی ها از روی حسادت با کار من مخالف بودند میگفتن اینجوری فضای رقابتی خودت مشکل میکنی ولی تو همین برهه دوستان خوبی از همون هم کلاسیها پیدا کردم با روشهای جدید درس خوندن . با کتابهای جدید و منابع جدید اشنا شدم به جرات میتوتنم بگم خیلی تو این برهه دوستی پیشرفت کردم چندتایی از دوستام بهترین جاها قبول شدند از دانشگاه تهران و اصفهان و صنعتی ...یکیشون جزواتشو بهم داد بقیه هم به طرق مختلف کمکم کردند ...
بعضی ها تو سایت مانشت هست که خیلی قوی هستند ولی اصلن فعالیتی نمیکنن بنظرم این جور افراد تو زندگی زیاد پیشرفت نمیکنن اینجور نمیشه ما تولید کننده مصرف کننده هردوتاشا میخاهیم وگرنه مصرف کننده با بافر نامحدود دچار بن بست میشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
...............