(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ)hadimaleki نوشته شده توسط: زبان تخصصی فناوری اطلاعات رو با کدوم کتاب میونید میگن کتاب سعید مظفری خوبه؟
واسه این خاطر به خوب بودن معروفه که تکنیک یاد میده واسه سوالات درک مطلب من راضیم ازش
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: منم کتاب راهیان ارشد خلیلی فر رو خریدم، حتی بعضی از مثالها و توضیحاتش و جداولی که گفته ،مثال خود پرات هست خوبه کتابش. من اگه پرات نداشتم تنها راهیان میخوندم چون دارمش رو هر دو دارم تمرکز میکنم. کافیه. تست زیادی نیاورده از هر فصلی به طور میانگین مثلا ۱۰ تا
من هنوز کتاب کنکوری واسش نگرفتم کتاب پرات هم از ترم تابستون مونده پیش دوستم!!!
فقط یه کتاب داشتم مهندسی کامپیوتر راهیان چاپ قدیم که درسای تخصصی هست بطور خیلی خلاصه یه چیزایی ازش داره
گفتم مقسمی بگیرم ! نمیدونم یعنی میگید راهیان بهتره؟؟!!
یه سوال تخصصی دیگه کتاب نظریه راهیان کسی خونده؟!! چه نظری دارید من یکم بانظریه مشکل دارم کلاس کارگهی دیگه حوصله ندارم کامل گوش بدم میخواستم واسش کتاب خوبی بگیرم موندم جبل عاملی بگیرم یا اکبری یا راهیان؟؟!!
لینز دارم ولی میبینمش اصلا دستم سمتش نمیره!!
مدرسان دارم ولی خیلی چاپ قدیمه در حد سال ۸۴!
اگر یه درجه بود که امید به قبولی ارشد رو اندازه گیری میکرد واسه من همیشه نوسان داشت!!
یه روز در حد ۱۰۰% یه روز ۵۰% یه روز هم منفییییییی!
خلاصه اینکه اومدم بگم امروز با خودم عهد بستم حال سیستم عاملو بگیرم

فقط با فصل همزمانیهاش مشکل دارم گفتم دلیل نمیشه که واسه یه فصل احساس من نسبت به اون تغییر کنه

البته هنوز یکم از فصل حافظه مونده.
کم کم حال درسا رو میگیرم و نمیزارم اونا حال منو بگیرن