(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ق.ظ)mahsarasht نوشته شده توسط: با تشکر فراوان..فوق العاده بود
فقط خواهشمندم به سولم پاسخ بدین
من از امروز ۲۰ مهر شروع کردم به خوندن
با این زمان که شما گفتین حدودا تا ۱۵ آذر یک دور یعنی مز یک تموم میشه
اما من نمیرسم که
من خیلی دوست دارم با این روش بخونم
اما اگه هر درس ۷ روز وقت بزارم باز یشه ۳ ماه
چی کار کنم پس
من الان پایگاه و سیستم عامل و گسسته شروع کردم
خواهشمندم راهنماییم کنین تا بدونم چطور زمانم تنظیم کنم .....
درود دوست من
از اینکه چند روز منتظر بودید متاسفم. سرم خیلی شلوغ بود.
طبق برنامه ای که من دارم ( شماره مز ها را معکوس کرده ام)
امروز شنبه ، ۱۳۹۱/۷/۲۲ : در این هفته، ۱۲۳ روز و ۱۷ هفته به کنکور ارشد ۱۳۹۲ باقیمانده است.
در این زمان در مز هفتم قرار داریم و تا مز ششم ۵۹ روز وقت داریم.
هیچ کس در گذشته زندگی نمی کنه. ما در حال زندگی می کنیم و برای آینده زندگی می سازیم.
پس از همین الان از هر کجا که هستیم شروع می کنیم.
ببین دوست من، خیلی مهمه که درس خوندنت چند مرحله داشته باشه و خیلی هم مهمه که کتاب هاتو تمام کنی.
اگه از ترس اینکه زمان رو از دست دادی استارت نزنی، همین پایین میمونی. مثل هزاران آدم دیگه که می مونن.
من می خواستم خورشید بشم ولی ماه شدم اما تو از من مشاوره می گیری و من رو قبول داری. آیا من شکست خوردم که خورشید نشدم؟
یک هدف خوب و بزرگ بردار. همون قله کوه مال توئه. همین که از دامنه کوه کنده بشی از خیلی ها جلو تری و این حداقلش هست.
و اما هدفت رو مشخص کن. خیلی بیشتر از اون که فکر می کنی موفق می شی. منم پارسال فقط ۹ روز زودتر از تو شروع کردم.
اما از درس ها ، در واقع حدود ۶۰ روز وقت دارید تا مز اول رو به اتمام برسونید. سعی کن درس هاتو تمام کنی تو این روز.اگه زمان رو کم می بینی و از قبل روی درس ها زوم نداشتی سعی کن کمی از کیفیتش کم کنی، چون بعدا دوباره به درس ها می رسی و کارتو تکمیل می کنی. نخوندن یک درس کار درستی نیست اما اگه قرار باشه حذف کنی یکی از درس های ریاضی رو فقط نگاه به کلیاتش کن تا سوال های ساده رو ازش بتونی جواب بدی.اینکه ۳ تا درس رو شروع کردی خیلی عالیه.
اگه طبق یه برنامه درست درس بخونی و بهش عمل کنی از همین الان رتبه ی عالی رو بهت تبریک می گم.
شاد و پیروز باشی