(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: چند تا درس رو به صورت موازی پیش میرید؟
من خودم الان تا مشترکها رو تموم نکنم سراغ ریاضی و تخصصی نمیرم.
به نظر شما بعد از دروس مشترک واسه بهتر شدن رتبه دروس ریاضیات الویت دارن یا تخصصی؟
یه سوال دیگه شما هر درس رو چقدر طول میکشه تموم کنید؟ من حس می کنم کند پیش میرم.!
طبق برنامم قرار بود همه درسا رو با هم فصل به فصل پیش برم ولی از اونجایی صبح ها تا ظهر خوابم نتونستم همه رو بخونم
کار درستی میکنی که مشترکا رو جدی میگیری چون مهمترن به خاطر ضریب بالاشون از مشترکا هیچ درسی به اندازه سیستم عامل وقت گیر نیست ولی با پارسه سریع یادش میگیری و هیچ درسی به اندازه ساختمان داده پیچیده نیست که اینو هم با CLRS
من بار اولم نیست که کنکور میدم بیشتر درسا واسم حالت مرور داره
هم زبان باید بزنی هم ریاضی هیچ کدومو نخونده نذار
درسای حفظی مثل معماری-سیستم عامل- هوش مصنوعی-... وقت گیرن و واسشون زمان بیشتری گذاشتم
نظریه- ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم که یاد گرفتنین باز زمانبرن مخصوصا دو تای اخری که باید از روی CLRS خونده بشن
دروس ریاضی رو اگه از منابع درستی استفاده کنی خیلی سریع خونده میشن و اصلا جای نگرانی ندارن مثلا من آمار رو از روی کتاب پارسه ۳-۴ روزه خوندم. مدار الکتریکی رو هم اگه از روی پارسه بخونی خیلی سریع ردش میکنی چئن واسه این درس باید بیشتر تست کار کنی و اگه بخوای هوش بدی نسبت به گرایشای دیگه آسونتر میارنش. زبان تخصصی رو هم با پارسه
واسه هر درس منابعتو بگو تا بهت بگم چیکار کن انتخاب درست منابع خیلی خیلی مهمه من یه کار دیگه هم میکنم چون سرو صدا تمرکزمو بهم میزنه از یه وسیله که تو گوشم میزارم به اسم EAR PLUGS (تجهیزات پزشکیا دارن و ارزونم هست من ۲ سال پیش ۵۰۰ گرفتم) استفاده میکنم اینجوری صداها کم میشه و تمرکزم میره بالا و تند پیش میرم