(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ)shahram_sharifnia نوشته شده توسط: عجب تاپیک باحالیه. من فقط می ترسم استقلال ۶ تا بزنه همین ی دونه حرف پرسپولیسی ها هم ضایع بشه.
درباره سه تا گلشون هم تو ده دقیقه بگم که دقیقاْ تو بازی قبلیشون که استقلال ۳تا زد تو ۹ دقیقه و بازی را ۳-۰ برد ما چیزی نگفتیم نبخاطر اینکه چیزی بلد نیستیم بگیم. بخاطر این که آقاییم و این از بزرگواریمونه نمی تونیم ببینیم همیشه شما کم آوردین بالاخره شما هم جوونای این مرز و بوم هستین:ی
اخه تو قهرمانی آسیا که حرفی ندارین
تو قهرمانی لیگ دسته یک عقبید
تو قهرمانی لیگ برتر مساوی تو نایب قهرمانی عقبید
تو جام حذفی هم که بازم تو نایب قهرمانیا کم میارید
تو آمار بازی های رو در رو که بدجوری عقبید هم تعداد برد هم تعداد گل زده
عجب کلی بوداااااااا
بزار اول ۶ تا بزنید بعد مارو ضایع کنید / فعلاً عمریه زیرشین
۱۰-۱۰-۳
یه سوال دارم: برو یه سرچی بکن اون تیمهای که تو فینال آسیا برید و به قول خودتون قهرمان شدید (نماینده بنگلادش و بحرین) الان وجود خارجی دارن / من بعید بدونم بنگلادش دیگه فوتبال داشته باشه / جمعش کنید آسیا مگه چی هست که توش دوتا جام هر دارید / اگه قهرمانی میخواهید برید تو لیگ قهرمانان آسیا قهرمان بشید که هیچ تیم ایرانی قهرمان نشده (دوره حرفه ای آسیا) برید با چندتا تیم درست حسابی بازی کنید / بنگلادش که نشد ...
(البته قهرمانی تو آسیا واسه کل کشور افتخاره / من اینو جزء کل کل نمی دونم)
تو قهرمانی لیگ دسته یک عقبید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای وااااااااااای / چطوری حساب کردی برادر من؟؟؟؟ لیگ بنگلادشو چک کردی؟؟؟؟ برو اطلاعاتتو کافی کن بعد بیا جلو
میبینم که از اینکه تو قهرمانی لیگ حرفه ای با ما مساویید افتخار میکنید / خوبه ...
ببین اصلا همه نایب قهرمانیا ماله شما / شما ۱۰۰۰تا ما هیچی / این لیگ ایرانه / هیچ فرقی بین نفر دوم تا پانزدهم نیست / نه حق پخش تلویزیونی میدن / نه جایزه ای / نه کشک / شما قهرمانه نایب قهرمانها
آمار بازی؟ تیم تاج / تیم شاه / مگه میشه بازی نیمه کاره تموم بشه و نتیجه رو به نفع حریف بدن / ۳-۰ تیم شاه برنده / آمارتون خوب شد... / همون ۶تایی بستونه