(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: (30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: [quote='شبگرد' pid='119642' dateline='1345448616']
بچه ها شما درس ها را دور اول چطوری می خونید من خیلی کند میخونم مثلا فصل اول سیستم عامل پارسه را چن روز طول کشید تا بخونم اینطوری اعصابم خرد میشه و ناامید میشم
ممنون Skygirl_00 که جواب دادی سعی میکنم مثل شما بخونم اینطوری بهتره. شما کل کتاب را میخونید یا اینکه مثلا یه فصل را اول روون و سطحی میخونید دور بعدی همون فصل را عمیق میخونید؟
آره .۲فصل،۲ فصل:اگه یک سره بخوای کل کتابو بخونی بهد دور بعد عمیق زیاد فاصله می افته بین مباحث.
اول ۲ فصل کتابو می خونم. خیلی خوب و معمولی،حتی اگه به اشکالی برخوردم، زیاد بهش گیر نمیدم ،آخه دور اوله و واس آشنایی خونده میشه،نه سطحی ک با چشم فقط بخونم نه عمیق که بهش گیر بدم.اشکالات تو دور بعدی خود ب خود حل میشه.
بعد دفعه بعد ک میخوای بری سراغ این کتاب،این ۲فصل رو عمیق بخون.باور کن،انتقد شیرین میشه،چون چند روز پیش یا دیروز خوندیش و یادته و می دونی چیه. بعد که خوندی حالا تستاشو بزن. دور اول تست معنی نداره و تستارو خراب میکنی. این روش ی تکرار ب حسابم می یاد اگه دقت کنی. همیشه برای خوندن یه کتاب نویسنده ی مقدمه ای داده ،برای چی؟ واس اینکه دستومن بیاد موضوع چیه تا فکرمون درگیر موضوع بشه تا راحت قابل هضم باشه، این روشم ی مقدمه هس.
من از دوران راهنمایی تا الان این روشو دارم.خیلی خوبه برای من.
می دونی چرا انتقد کند میخونی؟؟؟؟ واس اینکه بار اول مثلا همون فصل اول سیستم عاملو ک گفتی می خوای دقیق حفظش کنی و متوجش شی. بابا بار اوله نباید انقد روش تمرکز کنی.
من ی دوست داشتم ،شب امتحان ،من یه کتابو ۳ دور میخوندم با روش خودم. اما دوستم مثل شما... خیلی تمرکز میکرد رو متن بار اول. حتی نمیرسد دور کنه.بیچاره .همش شب امتجان دیر می خوابید. اما من با این روشم کلی ازش جلو بودم. استرس اون بیشتر بود. چون کنذ پیش می رفت و می خواست حتما بار اول دقیق همه چی رو درک کنه.
خیلی حرف زدم :-)