(۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: سلام به همه بچه های کنکوری ارشد کامپیوتر
من خیلی تنهام ،اصلا کسی نیست که ازش مشاوره بگیرم و حرفامو باهاش بزنم. شما، بچه هایی که میتونین کمکم کنید!
پارسال شهریور مدرکمو گرفتم و پارسال نخوندم برای ارشد بنا به تنبلی. اما می خوام امسال بخونم، نه سرکار میرم، نه کاری تو خونه دارم.وقتمم به امید خدا خالیه.اما نگران دیر شروع کردنمم. اخه امسال قصد داشتم از خرداد بخونم امااااا انگار هنوز خرداد واس من نرسیده!!
بچه ها میخوام همه دروس الا ریاضی مهندسی و شاید محاسبات رو بخونم ،برام سخت این دو تا. و گسسته هم شاید یه جاهاییشو... نظریه اگه همراه با صراف زاده و جزوه سید جوادی بخونم خوب پیش میرم؟آخه من تو این درس چیزی بلد نیستم!!
تازه امروز که ۱۵ مرداد ،یعنی دقیقا وسط تابستونه.دارم شروع می کنم. وقتم که خالی بود، چرا از اردیبهشت شروع نکردم!! اونایی از الان شروع می کنن ، که آمادگی دارن از پارسال . ولی مثل من برای بار اول باید از اردیبهشتی،خردادی ،... شروع کنن. بچه ها من برای کنکور هیچ آمادگی ندارم و از لحاط روحی خیلی خرابم واس درسام... خیلی از وقتامو از دست دادم!!!
سلام
شما تنها نیستی...به جمع مانشتی ها خوش اومدی!!!
اینجا ۹۰% مثل خودت پشت کنکورن...(یکیش من
)
...
میدونی چرا تا الآن شروع نکردی یا به قول خودت خرداد برات نرسیده؟؟....خیلی سادس...چون انگیزه ای برای درس خوندن نداری (قصد جسارت ندارم)
اولین قدم برای درس خوندن پیدا کردن انگیزه است...باید بشینی و خوب فکر کنی...ببینی هدفت از ارشد چیه؟؟.. اصلا ً چرا میخوای درس بخونی؟؟
این مشکل رو خیلی ها دارن...پس نگران نباش...بشین حسابی در باره خودت و اهدافت فکر کن
از نظر درس ها هم نگران نباش...میتونی تو تاپیک های درسی سوألات درسیتو مطرح کنی
موفق باشی