(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: یکی از این محدودیت ها محدودیت حافظه ی stack و حافظه ی رم هست. هنگام آزمایش برنامه باید این محدودیت ها رو برداشت. زبان C هیچ محدودیتی اعمال نمی کنه.
کمپایلرهایی مثل بورلند سی دلفی و ...امکاناتی مثل کنترل محدوده متغیر و حد ارایه را با تنظیمات کمپایلر فراهم می سازند که البته به صورت پیش فرض برای افزایش سرعت غیر فعال هستند در صورت فعال کردن هم راندمان را خیلی پایین نمی آورند و این نشان می دهد که کندی سرعت جاوا بیشتر به خاطر ماشین مجازی بودن آن است. البته با کمپایل کد به صورت native این شکل را تا حدودی می توان حل کرد.
زبان سی قابل حمل ترین زبان قبل از کمپایل کردن بین ماشینهای مختلف هست و زبان جاوا بعد از کمپایل کردن.
بسیاری از افراد وقتی اسم سی می آید به یاد visual studio و VC می افتند که به نظر من یکی از بد ترین کمپایلر زبان سی می باشد.
من کمپایلر gcc را پیشنهاد می کنم که تقریبا بر روی همه سیستم عامل ها وجود دارد البته یک نسخه کوچک شده آن MinGw است برای ویندوز که به علت عدم پشتیبانی از posix توسط ویندوز به کاملی نسخه های سیستم عاملهای دیگر نیست.
به نظر من اگر در ویندوز می خواهید برنامه نویسی، سی انجام دهید (مثلا پروژه های دانشجویی) از Code Black که همرا با کمپایلر MinGw ارئه می شود استفاده کنید- لینک دانلود آنرا در نوشته قبلی قرار دادم و اگر به دنبال یک محیط ویژوالی هستید از QT creator استفاده کنید.
این کتاب برای شروع می تواند مناسب باشد
C++ GUI Programming with Qt 4, Second Edition
مخصوصا ضمیمه d این کتاب برای کسایی هست که از زبانهای جاوا و #C می خواهند به ++C و QT بروند
D. Introduction to C++ for Java and C# Programmers
موفق باشید