(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ق.ظ)پری نوشته شده توسط: سلام
منم چند تا مقاله میخواستم در رابطه با مهندسی برق و تاثیر محاسبات نرم و منطق فازی بر روی آن ممنون میشم کمکم کنید
۶ یا ۷ مقاله بازم ممنون
سلام؛
زمینه ای که مشخص کردید خیلی وسیعه؛
پیشنهاد می کنم ابتدا یکی از مسائل بهینه سازی مطرح در مهندسی برق رو انتخاب کنید و بعد کاربرد پردازش نرم و فازی رو در اون جستجو کنید؛
تا جائیکه من می دونم غالبا بچه های برق قدرت از تکنیک های پردازش نرم استفاده می کنند؛ مسئله هایی مثل load forcasting، dynamic pricing، trasnmisson planning، economic dispath، و ... بصورت یک مسئله بهینه سازی قابل تعریفن؛
کافیه شما یکی از اینها رو با یکی از الگوریتم پردازش نرم مثلا الگوریتم ژنتیک، یا کلونی مورچه ها ... و یا منطق فازی سرچ کنید؛ مقاله های فراوونی وجود دارند؛ البته بعید میدونم مقاله فارسی گیر بیارید؛ چون ترکیب رویکردهایی از هوش مصنوعی مثل محاسبات نرم و منطق فازی در زمینه های تحقیقاتی سیستم های برق قدرت کمی جدید و داغه؛ مثلا مقاله لینک زیر مقاله بسیار خوبی است که چگونگی استفاده از genetic algorithm رو در مسئله transmission planning نشون میده؛
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته کساییکه روی پردازش سیگنال و بخصوص پردازش تصویر هم کار می کنند (گرایش برق-الکترونیک) از رویکردهای پردازش نرم زیاد استفاده می کنند که توی این زمینه مقاله فارسی و انگلیسی فراوونه؛ منتها اگه میخاید مهندسی برق پر رنگ تر باشه در مقالات، بهتره از موضوعات پاراگرف قبل استفاده کنید؛ (البته اطلاعات من از برقی ها در حد یک نرم افزاریه
)