یکشنبه رفتم برای مصاحبه. ساعت ۱۰ رسیدم. دم در از گوشه سمت چپ گیت ها یه راه بود که بدون عبور از گیت بری تو. یه جوون پشت میز نشسته بود که اولش کلی گشت اسممو پیدا نکرد. آخرش اسمم تو یه لیست جداگانه که فقط مال قبولیهای مجازی بود پیدا شد
. یه فرم بهم دادن که یه شماره بالاش بود و بعداً فهمیدم نوبت مصاحبه مه.
رفتیم ساختمان باقرالعلوم. ۵ تومن نقدی دادیم و یه فرم دوبرگی بهمون دادن.گفتن برید تو سالن بشینید تا صداتون کنیم. فرما رو پر کردم. با یکی دوتا از بچه هایی که شبانه قبول شده بودن صحبت کردم. فهمیدم تو روزانه و شبانه «چندین برابر ظرفیت» رو واسه مصاحبه دعوت کردن. مثلاً تو «ام بی ای شبانه» ۲۰ نفر می خوان ۱۲۰ نفر (اگه درست شنیده باشم
) دعوت به مصاحبه شدن. گفتن اگه تو مصاحبه تعداد بیشتری قبول بشن، بعد اولویت با رتبه و معدل و ایناست. ولی مجازی یک برابر ظرفیت بعنوان قبولی اعلام شده (تو برگ اعلام نتیجه زده بود «کدرشته قبولی نهایی»). با اینحال، مصاحبه واسه ما هم اجباری بود.
اگه تا موقع ظهر نوبتتون نشه، می گن برید نماز بخونید و غذا بخورید (ژتون خودتون باید بگیرید-طبقه دوم ساختمان مواد-همونجا هم سالن غذاخوریه) و ساعت ۱۲ و نیم اینجا باشید.دیر بیاید نوبتتون عقب می افته (جدی نگیرید
).
مصاحبه هم در حد احکام شرعی رساله (قرائت نماز-واجبات رکن و غیر رکن نماز-اصول و فروع دین-تقلید...) و مسائل اعتقادی (سؤال از دعاهایی که می گید بلدید-قیام عاشورا-حدیث ثقلین و...) و مسائل سیاسی (جریان فتنه-جریان انحرافی-ولایت مطلقه فقیه و ...) هست. بعد اینکه ماهواره، فیس بوک، وبلاگ دارید یا نه
.در کل سخت نیست. به سؤالا کوتاه و مختصر و مفید جواب بدید و سخنرانی نکنید
واسه اونایی که می خوان از شهرستان بیان بگم که آسون ترین راه متروئه. اول باید تا ایستگاه امام خمینی بیاید.بعد اونجا پیاده شید و خط عوض کنید و خط شماره ۲ (فرهنگسرا) رو سوار شید و ایستگاه فدک پیاده شید. بعد از گذشتن از گیت های کنترل بلیط، از خروجی سمت راست خارج بشید. یه سری خودروی ون می بینید که دم در وایسادن.تا جلوی دانشگاه شهید رجایی می برنتون.از در دانشگاه شهید رجایی برید به سمت راست (سربالایی) و پیاده رو رو برید بالا تا برسید به دانشگاه مالک(حدوداً ۷ دقیقه پیاده رویه). واسه برگشت یادتون باشه که وقتی رسیدید ایستگاه امام خمینی، اگه خواستید برید ترمینال جنوب، دیگه خط فرهنگسرا رو نباید برید. باید با خط کهریزک برید.
برای همه دوستانی که مصاحبه داشتن یا دارن آرزوی موفقیت می کنم.یا علی