(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)cyberit نوشته شده توسط: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
اول از همه به تمام بچه هایی که ارشد ۹۱ قبول شدند تبریک می گم و آزروی توفیق بیش از پیش براشون دارم
می خواستم بپرسم که چون اکثر منابع دو رشته مهندسی کامپیوتر و مهندسی it شبیه هم هست(تقریبا ۹۰درصد منابع)، میشه واسه آزمون ارشد برای هر دو رشته شرکت کرد.البته می دونم با یک رشته اصلی و شناور میشه شرکت کرد ولی منظورم افزایش شانس قبولی هست.رشته کارشناسی خودم مهندسی نرم افزاره و می خوام هر دو رشته رو شرکت کنم و تو هر کدوم رتبه بهتری آوردم ادامه بدمش.
اول از همه این که کی گفته رشته کامپیوتر و رشته ایتی منابع مشترک دارند؟ ایتی سه تا درس تئوریهای مدیریت و شبکه های کامپیوتری و مهندسی نرم افزار داره که اصلا تو چارت مهندسی کامپیوتر نیست. و این سه درس اتفاقا درسهای بسیار بسیار مهمی هستند (دوتاش تو دروس مشترک هستند) بعدم اون طرف مهندسی کامپیوتر ماشاالله این قدددددر درس داره که همینطوری عمرا نرسی بشینی همشونو بخونی حالا چه برسه به اینکه بخوای این سه درس ایتی رو هم بهشون اضافه کنی (که این سه درس خودشون کلیییییییی زیادند....)
دوم اینکه این کار مثل اینه که بخوای با یه دست دو تا هندونه برداری... گرچه هر دو هندونه ممکنه شبیه هم باشند و وزنشون تقریبا یه کم باهم فرق داره اما ظرفیت دست شما محدوده... زورت نمیرسه بخوای هر دو رو باهم برداری مگه اینکه چند بار از دستت بیفته زمین هندونه ها بشکنند و له و لورده به مقصد برسونی....شاید دوتا رشته شبیه هم باشند اما ظرفیت هر داوطلب محدوده... نمیتونه همه درسهای هر دو رشته رو بخونه مگه این که بخواد حذف کنه این وسط چند تا درس رو (که لااقل تو ایتی اون سه تا درس خیلی مهمند و به راحتی قابل حذف نیستند...) کلا رسوندن به مقصد مهم نیست دیگه مهم سالم رسوندن هندونه هاست...اینجا هم شرکت کردن مهم نیست مهم موفق شدنه... پس به جای اینکه یه تصمیم ساده رو الان بگیری و بین این دو یکی رو انتخاب کنی نرید ششماه زجر بکشید روز قبل کنکورتون رو هم خراب کنید .... همین الان بشینید سنگاتونو با خودتون وا بکنید....
البته بودند کسانی که تو هر دو موفق شدند (مثل رتبه ۱ سال ۸۸ هوش مصنوعی که تو ایتی هم ۲ شد)ولی خوب اونا استثنا هستند... همه این قابلیت رو ندارند....