(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ)mina.soroor نوشته شده توسط: به نظر من آزاد قزوین با توجه به سطح علمی و اساتیدی که داره ...ارزش هزینه کردن رو داره ...
رشته مزخرف یعنی IT که با رتبه ۳۰۰ شبکه ش هیچ قبرستونی نمیاری...وقتی ظرفیت ندارین تو ارشد براش چرا گر و گر واسه کارشناسیش دانشجو می گیرین آخه ؟ ما اخه چه گناهی کردیم که اساتیدمون می گفتن نمره بالاتر از ۱۵ مال استاده نمره بالای ۱۷ مال خود مولفه کتاب! ۲۰ مال تنن بام و کورمن و کوفت و زهرمار ...ما چه گناهی کردیم ؟
نظام آموزشی این کشور به کجا میره خدا می دونه
نمیخوام با حرفت مخالفت کنم...اما منم نمره بالای ۱۵ نگرفتم تو زندگیم...اونم به خاطر کم کاری خودم بود...درسته معدل تاثیر داره...اما نه اونقدر..مثلا اگه من معدل ۱۷ داشتم شاید رتبم میشد ۲۴...که بازم میرفتم دانشگاه تهران...اما اینکه ظرفیت ها کمه درسته...اما واسه همین ۱۰۰ نفر کار درست و حسابی هست که بخوان زیادش هم کنن؟؟
۹۰ درصد این ۱۰۰ نفر تو فکر رفتن از ایرانن...بعد کی بیاد استاد بشه که بخواد درس بده و اینها بتونن دانشجوی بیشتر بگیرن...کلا مشکلات یکی ۲ تا نیست
بخدا کار هست، اون باری یکی به اسم علی آقا... گفت رتبه ۸۲۳ مکانیک میره روزانه صنعتی اصفهان ولی کار براش نیست..کی گفته؟ بیاد تا من ده جا نه صدجا کار خوب واسش معرفی کنم، بعدش هم ما که IT هستیم هیچ کدوممون معمولا منتظر پست و شغل دولتی نیستیم، یا خودمون کارآفرین میشیم یا توانایی هامون در حدی باید برسه که تو شرکت های خصوصی کار کنیم، پس کار هست...اینکه هرکس هرکاری رو نمیره انجام بده مسئله اصلیه ...
من تو شبکه ۳۲۷ بودم، الآن عملا میگم خریت کردم معماری خوندم، مدیریت نخوندم، حیف وقتم ...حیف مغزم که درگیر سوالات پایپ لاین شد
... اگه فقط چند درصد مدیریت زده بودم الان من هم یه دانشگاه دولتی یه تجارتی ...آی تی ای ..چیزی نشسته بودم