(۰۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ)saturn2201 نوشته شده توسط: [quote='ghazalehJ' pid='190400' dateline='1372145226']
سلام تو اطلاعیه ای که سازمان سنجش داده نوشته نمیشه از هر دو سهمیه استفاده کرد.
۴ـ۱۶ـ استفاده از تسهیلات مندرج در ماده ۲ (پذیرش بدون آزمون) و ماده ۷ (شرکت در آزمون و بهرهمندی از سهمیه برگزیدگان علمی) همزمان امکانپذیر نمیباشد.
دوستان کسی می دونه بعد از پر کردن فرم سهمیه شاگرد اولی توسط دانشگاه، دانشگاه باید فرم رو چه جوری بفرسته به سازمان سنجش؟ مسئول آموزش ما در جریان نیست
نمیدونم منظور از این قانون چیه ولی منافاتی باهم نداره. من تاجایی که میدونم بچه ها کنکور میدن .. قبل از اینکه نتایج کنکور بیاد واسه سهمیه ۱۰ درصد اول اقدام میکنن.
شاید منظورش اینه که نمیشه مثلا همزمان دو تا دانشگاه درس بخونید.مثلا با کنکور یجایی قبول بشین بدون کنکورم جای دیگه.در اینصورت فقط یکی از این دوتا رو میتونین برین.
(۰۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ق.ظ)azita sadat safavi نوشته شده توسط: ممنون پس اگر روزانه نباشه میشه شرکت کنم ؟ یعنی بعدا اگر کنکئر فبول بشم باید اون دانشگاه قبلی جایابی را چیکار کنم ؟ میشه دو رشته مختلف همزمان ارشد خوند ؟
من فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار هستم چه رشته هایی میتونم انتخاب کنم ؟ فقط نرم میشه یا سخت و IT و مدیریت .... ؟؟!!!
دو رشته بصورت همزمان نمیشه خوند
اگه بخواین برین یه دانشگاه یا یه رشته ی دیگه باید از دانشگاه قبلی انصراف بدین.
مرسسسی
فقط ۱ سوال دیگه اینکه چه رشته هایی رو میتونم انتخاب کنم به جز نرم افزار ؟