(۰۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: من برای مدیریت جزوه مدیریت اجرایی ماهان رو دارم می خونم البته هر از گاهی - فکر می کنین کافی باشه؟ حدود ۵۰۰ صفحست.
می شه بجای پرسمن سالخورده من جزوه نرم افزار پارسه رو بخونم؟ یا حتما باید خوده پرسمن خونده بشه؟
جزوه ماهان در اصل برای رشته مدیریت نوشته شده! برای کنکور آی تی زیاد هم هست! آقای سلامی این جزوه رو تو ماهان با power point درس میدن و شنیدم مثال های خوبی میزنن که کمک میکنه مفاهیم از ذهن نره. اگر در بین دوستان رشته مدیریت پی جو بشید صدای ایشون رو هم میتونید پیدا کنید! دقت کنید برای کنکور آی تی لازم نیست اسامی افراد و نظریه ها رو مثل مدیریتی ها مو به مو حفظ کنید.
اگه نسبت به مهندسی نرم افزار دید دارید یعنی خوب خوندید قبلا و مفاهیم رو خوب میشناسید جزوه آقای ناظمی (پارسه) و کتابشون که پرسش دو جوابی و جهارجوابی هم داره ( انتشارات جلوه که یه عالمه برگه سفید هم داره و کلی باز باز نوشته )
برای جمع بندی خوبه! ولی اگه کلا تو باغ نیستی و وقتی کتاب ناظمی رو میخونی بیشتر مطالب برات ناآشناس اگه نخوای حفظ کنی و بخوای مفهوم رو درک کنی مجبوری پرسمن رو بخونی
یه مثال کوچیک میزنم ، توی کتاب ناظمی میبینی که نوشته "اضافه کردن افراد برنامه نویس در وسط پروژه سرعت پروژه رو کم میکنه!" خب یا باید این جمله رو خفظ کنی یا اینکه مفهوم رو درک کنی و بدونی چرا این اتفاق میوفته برای درکش مجبوری پرسمن فصل ۱ رو بخونی!
اما یه توصیه ، اگه خواستی پرسمن رو بخونی از روی ترتیب فصول اسلام ناظمی بخون! اینجوری به مفاهیم مبهم کمتری بر میخوری!
قصه اینه که پرسمن یه سری مفاهیم رو در فصول اولیه استفاده میکنه و در بخش سه به بعد این مفاهیم رو در فصول جداگانه توضیح میده! اما در فصول اولیه هنگام به کار بردن اون مفاهیم و اصطلاحات توضیح مختصری میده که برای دانشجو مبهمه! اما سر کلاس استاد هرجا لازم باشه توضیحات لازم رو میده و ابهامات رو رفع میکنه! ولی وقتی خودتون کتاب رو تنها میخونید در فصول اولیه این ابهامات زیاد میشن هرچند در آخر کلیه اصطلاحات کامل توضیح داده میشه اما دانشجو تا نیمه کتاب احساس میکنه کتاب سخت و مبهمه ، در حالی که نیست.