من تجربه خودم از خوندن هوش رو میگم:
هوش درس سختی نیست!
بخش عاملها:بخشهای تئوری که مربوط به فصول اول میشه رو باید به صورت مفهومی بخونید نه اینکه حفظ کنید
گهگاهی سئوال از این بخش میاد.بیشتر توی رشته آتی ازش سئوال میاد. با تست زنی میتونید خودتون را قوی کنید.
برنامه ریزی:این بخش را دست کم نگیرید(چون قبلا خیلی کم ازش سئوال می آمد و سئوالهای سطحی و آسانی بود ولی گویا این ۲ سال گذشته بیشتر به این قسمت توجه میکنند)
بخش جستجو(آگاهانه و ناآگاهانه):اشتراکاتی با ساختمان داده و گسسته دارد(واگر مباحث گراف و درخت را خوب بلد باشیم خیلی برای این فصل کمک میکنه)-این فصل را هم باید کاملا مفهومی و با مثالهایی که توی کتاب زده خواند و پیش رفت.
ممکنه این قسمت اثباتها و قضایایی داشته باشند،اگر متوجه شدید که بهتر ولی اگر متوجه نشدید ، همینکه بدانید آن قضیه چه میگوید کافی است.فقط به درک کامل روش جستجو و روابط بدست آمده بپردازید
بخش منطق: من معتقدم فصل ساده ای است(البته توی دانشگاه این بخش را یادگرفته بودم). مباحثش زنجیروار به هم مرتبط اند و به نظرم باید مباحث پیوسته و پشت سرهم خوانده شود.قمستهایی مثل رزولوشن و زنجیره جلورو و عقب رو (و کلا همه بخش را!)را باید با تعمق و تفکر و استدلال خواند
درس هوش ممکن است سئوالهای ساده ای داشته باشد که فقط به خاطر متوجه نبودن یک نکته راحت نتوانید آن را جواب بدید.پس روی درک مفاهیم و روشها خیلی تکیه کنید.ولی درکل نسبت به بقیه دروس ساده تر است