زمان کنونی: ۰۶ آذر ۱۴۰۳, ۰۵:۲۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
من کتاب در زمینه رمزنگاری دارم با فرمت pdf ، اگه کتاب به دردتون میخوره اسم کتاب رو بگید تا اینجا بگذارم.
If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من کتاب در زمینه رمزنگاری دارم با فرمت pdf ، اگه کتاب به دردتون میخوره اسم کتاب رو بگید تا اینجا بگذارم.
سلام خودم کتاب امنییت سیستم ها و ... ازشهرام بختیاری وقاضی مغربی دارم
اگه مناسب من هست بذار
خیلی ممنون میشم
مرسی
طاعات عباداتت قبول
سلام کتابهای من به زبان انگلیسیه من اینجا آپلود کردم :
البته ممکنه بعضی صفحات رو نداشته باشه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(Anna Quindlen)