زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۴۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه فکر میکنید مقسمی درست و کامل حل کرده دیگه من حل نکنم.
البته من نمیتونم ببینم حلهاش را. ولی شنیده ام که گاهی اشتباه داره . اکثرا" هم عددی حل میکنه. ولی همانطور که گفتم سوالات کنکور بودن اکثرشون.
شما زحمت بکشین برامون حل کنین تا شنبه
مطمئنن حل شما بهتره
دستتون درد نکنه
خفته بودیم و شعاع آفتاب / بر سراپامان به نرمی می خزید
روی کاشی های ایوان ، دست نور / سایه هامان را شتابان می کشید
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه فکر میکنید مقسمی درست و کامل حل کرده دیگه من حل نکنم.
البته من نمیتونم ببینم حلهاش را. ولی شنیده ام که گاهی اشتباه داره . اکثرا" هم عددی حل میکنه. ولی همانطور که گفتم سوالات کنکور بودن اکثرشون.
کتاب مقسمی من چاپ جدید هست امسال گرفتم. طبق چیزی که گفتن پیدا نکردم سوالا رو
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب پس ممنون از خانم آفتاب . ایشان زحمتش رو میکشند.
جلسه بعدی انشاء ا... جمعه هست و یه دو هفته ای روی مبحث دوم هستیم. اگه فکر میکنید زمان بیشتری برای خوندنش لازم دارید یکی دو روز عقب بندازیم. فقط بخونید و بیایید تا مفید باشه جلساتمون.
نظر شما؟
به نظرمن جمعه خوبه.بسته به بقیه بچه ها که میخوان بخونن داره.
زندگی هدیه خداوند به ماست و ” شیوه زندگی ” ما ، هدیه ما به خداوند .
مراقب باشید انچه می بخشید چون رازی در قلبتان پنهان بماند .
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب پس ممنون از خانم آفتاب . ایشان زحمتش رو میکشند.
جلسه بعدی انشاء ا... جمعه هست و یه دو هفته ای روی مبحث دوم هستیم. اگه فکر میکنید زمان بیشتری برای خوندنش لازم دارید یکی دو روز عقب بندازیم. فقط بخونید و بیایید تا مفید باشه جلساتمون.
نظر شما؟
ممنون
پس جمعه ساعت ۲۲/۳۰
مرسی.شب همه بخیر.
خفته بودیم و شعاع آفتاب / بر سراپامان به نرمی می خزید
روی کاشی های ایوان ، دست نور / سایه هامان را شتابان می کشید
نظر شما؟