زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۲۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

خواندن همزمان برای دو گرایش یا دو رشته؟؟

ارسال: #۱۶
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۱۵ ق.ظ
کنکور نرم افزار و IT با هم .آیا ؟
من پارسال تجربه شرکت تو هر دو کنکور رو داشتم و از نظر من کاملا اشتباهه که سه بار در طی ۲۴ ساعت سر جلسه کنکور بشینی .

تجربه پارسال من این بود که من یه دونه سوال سیستم عامل هم جواب ندادم چون مغزم هنگ کرده و کمرم هم داشت میشکست.

از نظر من رفتن صبح و عصر سر جلسه کنکور فقط افزایش استرسه و ایجاد خستگی و باعث کاهش راندمان هست.

مست عشقم ، مست یارم، مست دوست
مست آن یارم که عالم مست اوست
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA
ارسال: #۱۷
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۲۹ ق.ظ
بیاین یه اعتراض بزنیم تا تو ۲ روز برگزار بشه .. این چه وضعیه ؟ همه تلاششونو میکنن سنگ بندازن جلوی پای ملت ..

سال های قبل آی تی و نرم افزار تو ۲ روز برگزار میشده .. اگه همه اعتراض کنن شاید درستش کنن ..

حالم خوب است
هنوز خواب می‌بینم
ابری می‌آید
و مرا تا سرآغازِ روییدن ... بدرقه می‌کند.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ایرسا , parsaNA , Maryam-X
ارسال: #۱۸
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۰۲:۰۸ ق.ظ
RE: کنکور نرم افزار و IT با هم .آیا ؟
(۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط:  بیاین یه اعتراض بزنیم تا تو ۲ روز برگزار بشه .. این چه وضعیه ؟ همه تلاششونو میکنن سنگ بندازن جلوی پای ملت ..

سال های قبل آی تی و نرم افزار تو ۲ روز برگزار میشده .. اگه همه اعتراض کنن شاید درستش کنن ..

فکر خوبیه منم موافقم . ولی چه جوری؟

احتمالشم کمه جواب بدن Confused
۰
۰
ارسال: #۱۹
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط:  بیاین یه اعتراض بزنیم تا تو ۲ روز برگزار بشه .. این چه وضعیه ؟ همه تلاششونو میکنن سنگ بندازن جلوی پای ملت ..

بسیار عالیه. اما این سنجش که حرف تو کله اش نمی ره . آخر همه هر کاری بخواد می کنه . من به این سنجش امیدی ندارم که جواب درست و حسابی بده . اما بیاید تو تالار به کمک مدیر سایت یه فراخوان عمومی بزنیم تا مشارکت حداکثری داشته باشه( Big Grin سیاسی حرف زدم ). بریم تو سیستم پاسخگویی سنجش عضو بشیم و درخواست بدیم . این لینک سیستم پاسخگوییه‌: البته بهتره همه یا همون حداکثر تو چند روز و به طور متراکم درخواست بدیم که سنجش درخواست های پشت سرهم رو ببینه‌، تامل کنه .
این لینک سیستم پاسخگویی سنجش‌:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نظرتون چیه ؟
موافق هستید ؟
آقای تنهایی شما چطور ؟

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال: #۲۰
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۴۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  
(08 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط:  بیاین یه اعتراض بزنیم تا تو ۲ روز برگزار بشه .. این چه وضعیه ؟ همه تلاششونو میکنن سنگ بندازن جلوی پای ملت ..

بسیار عالیه. اما این سنجش که حرف تو کله اش نمی ره . آخر همه هر کاری بخواد می کنه . من به این سنجش امیدی ندارم که جواب درست و حسابی بده . اما بیاید تو تالار به کمک مدیر سایت یه فراخوان عمومی بزنیم تا مشارکت حداکثری داشته باشه( Big Grin سیاسی حرف زدم ). بریم تو سیستم پاسخگویی سنجش عضو بشیم و درخواست بدیم . این لینک سیستم پاسخگوییه‌: البته بهتره همه یا همون حداکثر تو چند روز و به طور متراکم درخواست بدیم که سنجش درخواست های پشت سرهم رو ببینه‌، تامل کنه .
این لینک سیستم پاسخگویی سنجش‌:

نظرتون چیه ؟
موافق هستید ؟
آقای تنهایی شما چطور ؟

سلام
به نظرم می تونه جواب بده. چرا که سازمان سنجش رتبه اول روابط عمومی و ... رو کسب کرده و خیلی خیلی به سیستمهایی که گذاشته اهمیت می ده. این تصمیم سنجش حتماً دلیلی پشت سرش داره و در صورتی که شما بتونید اون دلیل رو بفهمید می تونید بحث کنید. اگه دلیل محکمی پشتش نباشه که راحت تغییر می دن برنامه رو.
یه دلیل می تونه مشکلاتی باشه که از سالهای قبل واسه این آزمون گزارش شده. مثلاً یه کسی از یه شهری که حوزه آزمون نیست مجبوره که بره مرکز استان و یا یه دانشگاهی که حوزه است. با توجه به مسافت برگزاری توی دو روز باعث می شه که شب بنده خدا ابن سبیل بشه!! و مشکلات زیادی واسش به وجود بیاد. علاوه بر این تمرکزش هم از بین بره. واسه همین عدالت اقتضا می کنه که یکی شب رو توی خونه باباش با انواع عسل و مربا و غذاهای لذیذ نخوابه و یکی در به در مسافرخونه باشه و هیچی گیرش نیاد!! جهت مثال عرض کردم.

شما اعتراض رو حتماً انجام بدین . حداقلش اینه که ضرری نداره!

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
ارسال: #۲۱
۰۸ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۵۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۸ ب.ظ، توسط ف.ش.)
همه مردم دنیا هم بیان بگن سنجش فکر منافع خودشه!!!
اما اینجوری رقبا زیاد میشه وقتی تو یک روز باشه هر کسی تمرکزشو میگذاره روی رشته انتخابی خودش!
خوب آقای تنهایی آخرش که باید شب واسه فردا که آزمون تخصصی (مثلا طرف رشتش کامپیوتره) بره مسافرخونه خوب یه شب هم روش !!
یا اینکه لااقل آزمونهای شناور رو بگذارن روزی که آزمون تخصصی برگزار میشه!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۲
۰۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۱۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ، توسط ملیکا.)
اصلا اساسا رشته شناور یعنی رشته دوم ... تو کنکور آی تی هم که فقط کامپیوتری‌ها به عنوان رشته دوم شرکت می کنند .. پس باید یه جوری باشه که بتونن شرکت کنن .. خب اگه میخوان کسی شرکت نکنه رشته شناور رو بردارن !!!
اوووووووه چی گفتم !!! سرم گیج رفت ...
استدلال رو حال کردین!!!!!

حالم خوب است
هنوز خواب می‌بینم
ابری می‌آید
۰
۰
ارسال: #۲۳
۰۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۴۷ ق.ظ
با سلام.اتفاقا این سوال ۲ تا کنکور در یه روز و درخواست به سازمان سنجش از خیلی وقت پیش فکر من رو به خودش مشغول کرده بود.از آقای parsana به خاطر زدن این تاپیک کمال تشکر را دارم.
منم اول تصمیم قاطع داشتم که یه تماس با سازمان سنجش بگیرم.امابا این کار یه مشکل خیلی خیلی بزرگ پیش می آید...

وقتی کنکور کامپیوتر و آی تی در ۲ روز مجزا برگزاربشه ---> تمام کامپیوتری‌ها علاوه بر کامپیوتر آی تی هم شرکت می کنند.
سطح سولات مشترک کامپیوتر بالاتر از آی تی است --->کامپیوتری‌ها بیشتر درسها رو زیر و رو کردند.
وقتی تمام کامپیوتری‌ها علاوه بر کامپیوتر آی تی هم شرکت کنند ---> کامپیوتری‌ها بهتر تست های گسسته و داده و الگوریتم و.. رو می زنند.
در نتیجه درصد قبولی کامپیوتری‌ها توی آی تی بیشتر میشه .این وسط سر کسایی مثل امثال من که تمام وقتشون رو روی آی تی گذاشتند و تمرکزشون فقط روی آی تی بوده کلاه می رود!Tongueنه تو این کنکور قبول می شوند نه توکنکور کامپیوتر(چون اصلاریاضیات و معماری و منطقی و نظریه نخوندند.!
۰
۰
ارسال: #۲۴
۰۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۲:۱۹ ق.ظ
بله ولی فکر کنم هرکسی توی رشته ای که سرمایه گذاری کرده بهتر نتیجه میگیره و اگه دنبال علاقش هم بره میره دنبال رشته خودش پس زیاد تاثیری نداره و تاثیرش بیشتر روی رتبه های آخره تا اول!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۵
۰۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۱:۱۹ ب.ظ
خوب دوستان . بالاخره نفهمیدیم چه کنیم ؟ من که تو سیستم پاسخگویی سنجش عضو شدم . حالا دوستان بگید چه متن اعتراضی بنویسیم ؟

۰
۰
ارسال: #۲۶
۰۹ آبان ۱۳۸۹, ۰۵:۴۶ ب.ظ
بنویسید اگه کنکور رشته های شناور با رشته های اصلی توی یه روز برگزار بشه ما اصلا کنکور نمیدیم Big Grin Big Grin

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۷
۱۰ آبان ۱۳۸۹, ۰۳:۴۵ ب.ظ
خوب بچه‌ها . من واقعا موندم چیکار کنم. امروز رفتم یه کارت (کارت ثبت نام) خریدم و دارم دفترچه رو نگاه میکنم که ببینم می تونم تصمیم بگیرم برم و یکی هم واسه IT بگیرم. واقعا تصمیم گیری سخته.
مهندسی کامپیوتر و IT تو ۶ تا درس اشتراک دارن .

ساختمان گسسته
ساختمان داده
طراحی الگوریتم
پایگاه داده
سیستم عامل
معماری

دارم به این فکر می کنم که اگه بدترین حالت رو هم در نظر بگیرم( صبح کنکور آی تی رو بدم و بعدازظهر هم کامپیوتر) می شه همین ۶ تا درس رو زد و از سر جلسه بلند شد. یعنی مثلا ساعت ۸ تا ۱۰ سر کنکور ای تی بشینم بعد بیام بیرون. و بازم دارم فکر می کنم که اینجوری می شه یکم جلوی خسته شدن زیادی رو گرفت . ولی خوب هنوز به تصمیم نهایی نرسیده ام.
پارسا جان تو چیکار کردی؟ تونستی خودتو قانع کنی یا اینکه یه تصمیم درست بگیری؟
دوستان لطفا بازم بیاین و نظر بدین . Confused

افکار جاری شما زندگی آینده تان را می سازند.
وقتی به چیزی فکر می کنید افکار شبیه آنرا به ذهنتان راه می دهید.
پس بیایید به مثبت ها بیاندیشیم...
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ایرسا
ارسال: #۲۸
۱۰ آبان ۱۳۸۹, ۰۴:۰۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ، توسط parsaNA.)
Raman جان‌، من به این نتیجه رسیدم که تو هر دو شرکت کنم نهایتش ۱۱-۱۰ تومن پول رو ریختم دور . ما که این همه خرج کردیم اینم روش . درسته با دلیل و منطق به این نتیجه نرسیدم ولی فعلا چاره ای نیست . اگه کنکور تو روزهای مجزا برگزار شد که به نفع ماست و تو هر دو شرکت می کنیم و گرنه فقط یکی رو کنکور میدیم .

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ایرسا
ارسال: #۲۹
۲۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۴۶ ق.ظ
بچه هایی که پارسال کنکور دادن بگن چی کار کنیم ؟؟؟؟ آی تی رو هم شرکت کنیم یا بی خیال آی تی بشیم ؟
واقعا لعنت به اون کسی که تصمیم گیرنده همزمانی نرم افزار و آی تی بوده..

حالم خوب است
هنوز خواب می‌بینم
ابری می‌آید
۰
۰
ارسال: #۳۰
۲۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ، توسط ف.ش.)
اگه استرستون زیاده و میدونید که خسته نمیشید شرکت کنید چون شرکت توی هر دو آزمون از استرستون کم میکنه اما در عوض باعث خستگی میشه.
ولی من شخصا میدونم اگه صبح شرکت کنم بعدازظهر ۵۰% یا کمتر بازدهی ندارم!!

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حل و بررسی سوالات مدارمنطقی دکتری ۹۲ گرایش معماری nomad:D ۲۵ ۲۶,۵۰۵ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: masoumeh97
  دانلود سوالات تخصصی گرایش فناوری اطلاعات آزمون دکتری ۹۱(کد ۲۳۵۸) Lonely Palm ۲ ۶,۴۱۵ ۲۶ دى ۱۴۰۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۲۶۵ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  خواندن گروهی کنکور دکتری هوش ۹۹ Lootus ۹ ۸,۹۱۳ ۰۴ تیر ۱۴۰۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: solmaz58
  کمک فوری برای مصاحبه استخدامی رشته هنراموزی کامپیوتر hamide.m ۳ ۴,۴۹۶ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  دانشگاه صنعتی اصفهان یا گرایش معماری امیرکبیر sima84 ۰ ۲,۱۱۲ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  منابع آزمون دکتری گرایش تجارت الکترونیک wskf ۳ ۶,۶۵۴ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Ametrine
  دانشگاه های پزشکی رو برای رشته انفورماتیک چطوری اولویت بندی کنم ؟ mrpool ۷ ۹,۰۴۶ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: hossein1991
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۴۶۰ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۰۳۳ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close