چند نکته اینکه دوره network+ خیلی مهم هست و به عبارتی باید جویده شه ولی چند مباحث عملیش خیلی کمه وقتی به دوره های بالاتر میرسی تازه درک درستی ازش پیدا می کنید....در مورد اینکه با کدوم شروع کنید اگر محدودیت زمانی نداشته باشین خیلی بهتر هست که با مایکروسافت شروع کنین چون درک بهتری از سرویسها پیدا می کنین خوبه که تا دوره infra مایکروسافت برین بعد وارد سیسکو شین در مورد کلاس نظر شخصی من اینه که با یه استاد خوب شروع کنین به موازاتش حتما کتابهای زبان اصلی و یا حداقل فیلمهای اموزشی بیبینین به قول معروق موتورتون روشن شد بعدش خودتون بخونین کتاب فارسی هم نخونین که پر از غلطه حرف من نیست حرف اساتید به نام هست... در ضمن اگه هدفتون از شبکه فقط پوله بهتره دنبال یه کار دیگه باشین اونقدری که براش زحمت می کشین توش پول نیست
......
در مورد سوال دوستمون در مورد اموزشگاهای شیراز خیلی از اساتید بین اموزشگاهها مشترک هستن دنبال استاد خوب باشین ۵ سال پیش بازیار خیلی خوب بود ولی از وقتی زن گرفت به شدت بپیچون شد من اکثر دوره ها رو تو مدیریت صنعتی رفتم باهاش دوره های اولیه خیلی خوب بعد از ازدواجش راضی نبودم ازش
پاک نیت رشتش معدن بوده ولی دوره ه هارو خونده اطلاعاتش خوبه ولی وقتی بحث خیلی تخصصی بشه چون رشتش کامپیوتری نیست کم میاره بقیه رو اسماشون یادم نیست دیباگران اواخر بهتر از مدیریت صنعتی بود تو شبکه ولی کلا بهتره از بچه هایی که الان دارن دوره هارو میرن تحقیق کنی بیاد دستت کدوم استاد از همه بهتره