(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: (25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: (25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: سلام
من هم سه شنبه بودم
کلا ۸ ای تی بودیم اینجور که من دیدم اکثر ای تی ها دانشجو کارشناسی ترم اخر بودند.ولی من فارغ التحصیل بودم.
از اون پسره که لباس نظامی پوشیده بود و به ای تی ها نوبت می داد پرسیدم گفت ۹۹٪ تون رو جذب می کنند .من پرسیدم گفت اگه این مرحله اکی بشید.دیگه میرید برای گزینش نهایی(شامل تحقیقات و مصاحبه عقیدتی و سیاسی نهایی و پزشکی ...).
من شرایط علمیم خدا رو شکر خوب بود همه رتبه ارشدم خوب بود هم به عنوان مسئول IT شاغل هستم
البته من به قسمت خیلی اعتقاد دارم اگه قسمت باشه جذب میشیم اگه هم نه ایشالا ی جای دیگه از زندگیمون به انچه می خواهیم میرسیم...!!
سلام.ایشالا که قبول میشید توکل به خدا.............
آقا یه سوال اگه اونجا قبول شید و کنکور هم یه دانشگاه خوب قبول شید میذارن هم کار کنید و هم درس بخونید؟ یا اینکه فقط کار؟؟؟
شما با این رتبه خوبتون چرا؟اگه نذارن درس بخونید چی؟
راستش من قبلا پرسیده بودم گفتن ما اینجا بچه های رو داریم که هم درس میخونن هم کار میکنن!!!
ولی دیروز داخل مصاحبه ازم پرسیدن اگه بین وزارت دفاع و ادامه تحصیل بخوای یکی رو انتخاب کنی کدومش رو انتخاب میکنی.
من گفتم باید در این مورد با افراد مطلع مشورت کنم!!!
جالبه این سوال رو از منم پرسید که بین وزارت دفاع و و ادامه تحصیل کدوم رو انتخاب میکنی منم با اعتماد به نفس کامل گفتم ادامه تحصیل !!!
اونم گفت پس چرا اومدی مصاحبه ؟
منم گفتم آخه پرسیده بودم گفته بودن همزمان میشه ادامه تحصیل داد.
دیگه رفت سراغ سوالای بعد.
البته من فکر میکنم بیشتر می خواست علاقمون به تحصیل رو بسنجه!!
ولی شاید هم اینطور نباشه!!
در هر صورت به قول شما بقیش دیگه قسمته!!!
توکل به خدا!!!