سلام بچه ها.یه خاطره میخام بگم از امتحان زبان تخصصی دوره کارشناسی.
خلاصه من دو تا از هم اتاقیا که همترمی بودیم زبان تخصصی داشتیم و یه نصف روز هم وقت داشتیم.
بعد امتحان امروزو که دادیم عصر آزاد شدیم تا فردا ۶ صبح که واسه زبان تخصصی بخونیم.
بعد به پیشنهاد گهربارانه بروبچ رفتیم یه دور pes بازی کنیم تا ویتامین روحیهمون با برد تو pes بالا بره
!!!،که تا به خودمون اومدیم داشت نماز قضا میشد ساعت ۱۱ شب شده بود!!!!اومدیم نماز و غذا رو به جا آوردیم.از ساعت ۱۲ شب تا ۱/۳۰ خوندیم که متوجه شدیم که کار به جایی نمیرسه با این خوندنا
با این وضع خوندن.توی همین گیر و دار بودیم که یکی از این دو دوست علیم
که به حلال الرعایا لقب داشت
پیشنهاد طلاییه شو از تو کیسش در آورد
، آقا به پیشنهاد این دوستومون قرار شد که یه ۳۰ دقیقه ای تنفس بگیریم و بریم یه فیلمی ببینیم!!!!اخه فیما ۱/۵ ساعتن ،از اولش خودمونو گول زدیم.آقا فیلم اولو دیدیم ،زد تو حالمون آخرش بد تموم شد،دیگه اینطور شد که فیلم دوم پلی شد
!!!!.خلاصه تا ۵:۰۰ با دوستان داشتم فیض میبردم که دیگه نکشیدم،آخه متد درسیمون خیلی سنگین شده بود!!!
.
واسه همین من یه ۳۰ دقیقه ای خوابیدم و دوستان pes رو به راه انداختن!!
منم بعد بیدار شدن صبحونه جاتون خالی یه دستی pes زدمو
با برد مقتدرانه و انرژی لازمه از پیروزی رفتیم سراغ جلسه.آقا سرتونو درد نیارم،اقای x ای که اومد مارو شب قبل مسخره کرد که میوفتین شد ۱۲!!!
و من ۱۸/۵ و دوستان حلال الرعایا ۲۰ شدن!!
و پایهتو الرعایا ۱۹!!!
منم واسه این از همه دوستان کمتر شدم چون که از این متد به طور کامل نتونستم استفاده کنم،متاسفانه ۳۰ دقیقشو با خواب به بطالت گذشت
!!!!
حالا اینم یه نصیحت گهر بار از من بود واسه دوستای کارشناسی،
!!!!