(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: فعلا که واقعیت چیزه دیگه ای هست(آقایون همه جوره قوی تر از خانوما ) !!!!
آهان پس حتما به دلیل همین واقعیت بارزه که روز به روز تعداد مردان زز در حال افزایشه؟
خیلی از روان شناس ها معتقدند زنان زیادی هستن که می توانند بدون مردان زندگی کنند اما آقایون بدون خانمها نمی تونن زندگی راحتی داشته باشن.
جدا از همه این حرفها خداوند عالم زن و مرد رو مکمل هم آفریده نه یکی رو برتر از دیگری قدرت واقعی وقتی حاصل میشه که این دو بلد باشن چطور در کنار هم با آرامش و آسایش زندگی کنن.
زز در حال افزایشه !!!؟؟؟؟
میشه منبعتونو اعلام کنید
واقعا راست می گید
اما در مورد "خیلی از روان شناس ها معتقدند زنان زیادی هستن که می توانند بدون مردان زندگی کنند اما آقایون بدون خانمها نمی تونن زندگی راحتی داشته باشن." واقعا اگه میشید لطفا کنید منبع معتبری از این روان شناسا رو ذکر کنید .
یه جورایی دور از عقله ، معمولا آقایون چون خودشون درآمد دارن و می تونن از خودشون مواظبت کنن و توانایی جسمی و مالی بیشتری دارن می تونن بدون زنان هم زندگی کنم که این کاملا مشهوده اما زنان فکر نکنم ، من که واقعا متعجبم از این حرف
آهان ، حالا شد یه چیزی، پس مرد و زن یکسانند و مکمل یکدیگه ، پس چرا این تاپیک و زدید و هی دارید میزیند تو صورت اون آقای مجازی( چون آقای واقعی رو خانومی جرات نداره اینکارو بکنه
) و خانومها لذت می برن و کسی هم که بخواد چیزی (واقعیت رو
) بهش منفی میدی
بی خیال.
من همه رو شوخی کردم، برید با اون سایته خوش باشید و فکر کنید آمار زز داره میله و بالا و دلتون خوش باشه که آقایون رو خواهید زد