(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ)mohamadreza نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: من تقریبا سه هفته پیش رفتم مالک اشتر راه ندادن با کلی آشنا(استاد پسرعموم که اونجا می خونه..نه خودش!!!) و نامه بازی و ...بلاخره راه دادن رفتم تو اولین چیزی که نظرمو جلب کرد یه سرباز بود! آره یه سرباز از یه ساختون دراومد رفت به ساختمون دیگه...این دانشگاه برای کسانی مناسبه که تو پوشش رعایت کنن مثلا آستین کوتاه ممنوعه..ورود لپ تاپ به داخل دانشگاه ممنوعه..لپ تاپه منو تحویل گرفتن..کلی دوربین مداربسته در محوطه دانشگاه وجود داره کیفیت غذاش خوب بود و سلف سرویسش عالی بود به نظرم...ولی من احساس می کردم تو پادگانم!!!
خلاصه جو امنیتیش بالاست...یکی مثله من نمیتونه اونجا درس بخونه ..مونده به شرایط هر فرد...به نظرم اونجا رئیس داشگاه نداره یعنی به سرپرست اونجا نمیگن رئیس دانشگاه ؛میگن فرمانده !!
همچنین تو این دانشگاه ها مثلا تو رشته هوش مصنوعی یا امنیت شبکه چیزی که در دانشگا ه ای دیگه تدریس میشه رو نمیگن...کلا یه چیز دیگه تحویل میدن!!! ..یعنی رو کاربرد این رشته ها تو صنایع دفاعی و موشکی بحث میکنن ..پایان نامه ها هم باید بمربوط به صنایع دفاعی یا موشکی باشه ولی باز از پادگان جامع امام حسین خیلی بهتره..
عمو جو نده ، لب تاب واسه غربیه ها ممنوعه ولی واسه دانشجوهاش همه چی آزاده ، اتفاقا همون چیزایی که تو دانشگاه های دیگه میگن اینجام میگن اما اینجا روی کار عملی تاکیید دارن، چرا همه چیزو برعکس جلوه میدی؟ مثلا من میرم دانشگاه موشک زیر بغلمه؟ اتفاقا اونجا رییسم داره، دم در ورودی هم ۲ تا دوربین بیشتر نیست که خیلی هم معمولیه، جوش یکم نسبت به بقیه دانشگاه ها سنگین تر هست ولی اینطوری که شمام میگی نیست! سرباز دیدی اونجا چون این دانشگاه مال وزارت دفاعه، چیز عجیبی نبوده! اتفاقا اینجا آزمایشگاه هایی داره که تو ۹۰ درصد دانشگاه های ایران وجود نداره و واسه پیشرفت خیلی هم خوبن، اینجا به پسرا پروژه کسر خدمت هم میدن، امکان جذب تو شرکتایی مثل صا ایران و ایزایران و.. که وابسته به وزارتن هم واسشون هست، استاداشم از فضا نیومدن، درجه مرجه هم ندارن، از همین دانشگاه های خودمونن، اتفاقا سطح علمی خوبی هم دارن، یه جوری گفتی که منی که اینجا دارم درس میخونم ترسیدم!
من چیزهایی رو که دیدم گفتم نه بیشتر نه کمتر حتی نمیزاشتن خارج بشم گفتن باید بری برگه رو بدی استادی که معرفیت کرده امضا کنه ..گفتم رفته نیستش گفتن پس نمیزاریم بری با هزار تا خواهش و التماس تونستم خارج بشم...جدا تو ورودیش دستگاه ایکس ری هم داشت همونایی که تو فرودگاه ها هستش...
آخه بنده خدا من الان دارم تو همین دانشگاه میخونم، خب معلومه که یکم جوش با بقیه فرق داره ، ناسلامتی دانشگاه وزارت دفاعه، نمیشه که هرکسی را راه بدن! معلومه سوال پیچش میکنن،بله دستگاه داره ، درستش هم همینه که واسه چنین جایی داشته باشه ولی تو دیدی یه نفر از دانشجوها کیفش یا چیز دیگه ای را روی اون دستگاه ایکس ری بزاره؟ نه ، اصلا روشنشم نکردن برات ، این جوری نگو حالا ملت فک می کنن ما اینجا صبحا مراسم صبحگاه داریم و رژه میریم
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: مالک اشتر و شاهد چادر اجباریه؟
مالک اشتر بله ولی شاهدو نمیدونم احتمالا اونجا هم اجباریه
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: من تقریبا سه هفته پیش رفتم مالک اشتر راه ندادن با کلی آشنا(استاد پسرعموم که اونجا می خونه..نه خودش!!!) و نامه بازی و ...بلاخره راه دادن رفتم تو اولین چیزی که نظرمو جلب کرد یه سرباز بود! آره یه سرباز از یه ساختون دراومد رفت به ساختمون دیگه...این دانشگاه برای کسانی مناسبه که تو پوشش رعایت کنن مثلا آستین کوتاه ممنوعه..ورود لپ تاپ به داخل دانشگاه ممنوعه..لپ تاپه منو تحویل گرفتن..کلی دوربین مداربسته در محوطه دانشگاه وجود داره کیفیت غذاش خوب بود و سلف سرویسش عالی بود به نظرم...ولی من احساس می کردم تو پادگانم!!!
خلاصه جو امنیتیش بالاست...یکی مثله من نمیتونه اونجا درس بخونه ..مونده به شرایط هر فرد...به نظرم اونجا رئیس داشگاه نداره یعنی به سرپرست اونجا نمیگن رئیس دانشگاه ؛میگن فرمانده !!
همچنین تو این دانشگاه ها مثلا تو رشته هوش مصنوعی یا امنیت شبکه چیزی که در دانشگا ه ای دیگه تدریس میشه رو نمیگن...کلا یه چیز دیگه تحویل میدن!!! ..یعنی رو کاربرد این رشته ها تو صنایع دفاعی و موشکی بحث میکنن ..پایان نامه ها هم باید بمربوط به صنایع دفاعی یا موشکی باشه ولی باز از پادگان جامع امام حسین خیلی بهتره..
اینجور که از دوستم شنیدم ، میگفت برای ثبت مقاله ، دانشجوها برای ازسال مقاله نام دانشگاه امیرکبیر را ذکر میکنند ، اگر ثبت مقاله مشکل داشته باشه ،جهت اپلای کردن دیگه هیچی
اما در کل به نظر میاد ادامه تحصیل فقط در داخل کشور ممکن باشه
اینجور که در دفترچه ذکر شده ، دانشگاه امام حسین از همان اول دانشجو رو بورس میکنه .....
اگر کسی قصد اپلای کردن نداشته باشه و با محیط پاسداری و ... سازگار باشه به نظر دانشگاه امام حسین گزینه مناسبی خواهد بود
اتفاقا ما تو جلسه معارفه از رییس مجتمع جریان مقالات را پرسیدیم که ایشون گفتند اصلا اینجوری نیست،پس ما الان داریم چجوری مقالاتمونو ثبت میکنیم؟بعدشم گفت مالک توی تعداد مقالات جزو ۱۰ دانشگاه اوله ایرانه
درمورد ادامه تحصیل هم یکی از دوستان که ارشدش را سال قبل از مالک گرفته الان داره تو آلمان درس میخونه، بستگی به کشور مقصد و دانشگاهش داره