به خاطر اینکه دارم در این موضوع باز هم پست میذارم، از آقا Soheil عذر می خوام.
ولی لازم دیدم این نظر خودم رو دقیقتر کنم:
(۱۸ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۴۲ ب.ظ)faraaz_mb نوشته شده توسط: *به نظر من بهتره، اول پوران خونده بشه
**علتش اینه که، voice شبکه-د.حقیقت رو بالاخره گیر آوردم، و داره بدستم می رسه. در این صفحه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گفته شده که در بستهی مانشت، این voice وجود داره.
**این طور نظرم رو دقیقتر می کنم که برای آماده شدن برای این درس، بهتره به این صورت عمل کرد:
--۱- voice شبکهی د.حقیقت+ جزوهی شبکهی پارسهی د.حقیقت (چون باید اشتباهات تایپی جزوه، اصلاح بشند)، برای بخش های تعریفی و فقط-خواندنی، بایستی از شبکهی پوران استفاده بشه و طبق گفتهی mahdieh-Z در صفحه ی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حل تست های پوران قابل اعتمادتر از مقسمیه. در مورد حل تستها در جزوهی پارسه، همون طور که در دومین پست خودم در همین موضوع گفتم،
- جزوهی شبکهی پارسه که من الان دارم چاپ ۸۸ هستش و با چاپ ۸۶ اش که قبلا" دیدم، هیچ فرقی نکرده. در جزوهی شبکهی پارسه چاپ۸۸، بعد از هر دو فصل، تست هایی مربوط به دو فصل قبلی رو آورده، برای بعضی از این تست ها، اصلا" نگفته برای چه سالیه، برای بقیه که گفته، خیلی قدیمی اند (۷۹و۸۰و۸۱). در انتهای جزوه، سوالات کنکور درس شبکهی مهندسی it و درس انتقال دادهی مهندسی کامپیوتر-گرایش معماری کامپیوتر، سال های ۸۳ و ۸۴، رو با پاسخ آورده.
*پس استفاده از شبکهی پوران، بخاطر بخش حل تست هاش هم، لازمه.
--۲-حل کردن تستهای کنکور دولتی سالای گذشته، حل کردن تمرین های کتب مرجع (با اولویت: گارسیا، تننباوم، استالینگز، فروزان)، حل کردن تست های کنکور آزمایشی و حل کردن تست و تمرین ...