(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)pharlap نوشته شده توسط: تبریک میگم
منابع درسیتون کی اعلان میکنید
قبلا اعلام کرده بودم
منابع
گسسته : پوران پژوهش البته تست ها به قدری سخت شده که واقعا کافی نیست ولی من فقط همین رو خوندم
ساختمان داده : اول کتاب دکتر قدسی رو خوندم که خیلی هم به درد طراحی خورد همزمان مقسمی رو هم می خوندم
طراحی الگوریتم: راهیان ارشد (چندان راضی کننده نبود) البته قبلا قدسی رو خونده بودم
شبکه : طرقی حقیقت واقعا عالی نوشته شده
مهندسی نرم افزار : چون این درس رو پاس نکرده بودم مرجع کتاب پرسمن ترجمه سالخورده تست هم پوران
پایگاه : مقسمی
سیستم: طرقی حقیقت
هوش : پوران و فصل آخر و ضمیمه ۱ کتاب راهیان ارشد
معماری : پوران
در ضمن برای امتحانات پارسه منابع مهندسی نرم افزار که معرفی کردم اصلا خوب نیستند من همیشه تو پارسه مهندسی نرم افزار رو پایین می زدم ولی تو کنکور خوب زدم
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: چه جالب! مشاور پارسه بهم میگفت رو معماری زیاد وقت نذارم. شما چطور معماریو ۱۰۰ زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد خوندم به حدی که تمام مطالب هنوز یادمه اما تو بدترین شرایطم فکر همچین رتبه ای رو نمیکردم. شما واقعا چه کردین؟ اگه بخوام باز شروع کنم میشه مرور واقعا چی شد این بمب از کجا خورد وسط زندگیم؟
ببینید من بیشترین وقتم رو روی سیستم گذاشتم پایین ترین درصدم شد ولی اصلا پشیمان نیستم چون واقعا خوندن سیستم خیلی برام شیرین بود شاید اگر یه مدل دیگه سوال می دادند درصدم بالاتر می رفت ولی چون تمام زحمتم رو کشیدم زیاد ناراحت نیستم
شاید هم برای معماری اگر یه طور دیگه سوال می دادن من نمی تونستم همه رو حل کنم ولی بازهم خیال راحت بود که چیزی تو معماری نبوده که نخوندم