(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: افرادی بالا رتبه ی مشترک بالا زیادن مثل من حداقل ۵۰% هم شبکه هم IT این رتبه ها مشترکه بعدشم باید امیر کبیر حساب کنی و شریف بعد تهران
شریف ۱۵
امیرکبیر شبکه ۳
امیرکبیر امنیت ۵
امیرکبیر تجارت ۵
میشه ۲۸ خوب ۱۱ تا هم تهران میگیره پس تا ۴۰ میشه امید داشت دیگه یعنی ۸ نفز مثل م پیدا نمیشن که رتیه هاشون مثل هم باشه تو گرایش ها !!
امیدوارم که اینطور باشه..اما الان شما ضرفیت شبکه شریف رو هم به این جمع اضافه کردی..من میدونم که چندتا از رتبه های خوب تجارت میرن شبکه شریف میخونن اما خوب بعضی هاشون هم معماری ۰ زدنو رتبه خوبی اونور ندارند..کلا قضیه خیلی پیچیدست..من باید رتبم زیر ۲۰ میشد..
امیدوارم که اینطور باشه..اما الان شما ضرفیت شبکه شریف رو هم به این جمع اضافه کردی..من میدونم که چندتا از رتبه های خوب تجارت میرن شبکه شریف میخونن اما خوب بعضی هاشون هم معماری ۰ زدنو رتبه خوبی اونور ندارند..کلا قضیه خیلی پیچیدست..من باید رتبم زیر ۲۰ میشد..