با سلام خدمت همه کارجویان و فارغ التحصیلانی که جویای کار هستند، کسانی که بعد از فراغت از تحصیل و پرداختن هزینه های زیاد بعد از سال ها در پی پیدا کردن شغلی هستند که بتوانند استقلال داشته باشند و خرج و مخارج خود را در بیاورند .
هر چند همه ما به دنبال کار دولتی هستیم و شاید به اندازه همان سال هایی که در دانشگاه ها سپری شد به دنبال کار باشیم اما آیا این آرزو و داشتن یه شغل خوب و دولتی تا چه حد می تواند تحقق پیدا کند؟ آیا مسئولین کشور تا چه حد در این امر سهیم هستند و موفق بوده اند؟
کسانی که یک روز آگهی جذب نیرو می زنند و یک روز بعد بدون هیچ دلیل آن را حذف می کنند و با لحن تند میگویند، که بروید پی کارتان! خب چه کسی میخواهد جواب بدهد! و حتی اگر هزینه ثبت نام در این آزمون ها را فاکتور بگیریم که از هر نفر چه قد میگیرند برای یک استخدام و آخر سر هم چه کسی با چه درجه اعتبار و مدرکی پشت میزها جای میگیرد بماند! و اگر به کسانی که در اطرافمان شاعل هستند بنگریم میبینیم که یا به شغل های غیر مرتبط با رشته تحصیلی خود روی آورده اند و یا با اندک حقوق و مزایا سپری می کنند.
در حالی که در پست های دولتی و دستگاه های اجرایی برای داشتن شغل حراست لیسانس به بالا (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) ها را پذیرش می کنند ( استخدام دولتی خوزستان ۹۱ ) یعنی سیستم ادارات و سازمان های ما این قدر تخصصی شده که برای داشتن پست حراست باید مدرک بالاتر از لیسانس داشت آیا تمام کسانی که رئیس و معاون همان سازمان ها هستند مدارک فوق و دکتری دارند که برای حراست این چنین تقاضایی دارند؟ شاید هم دارند و ما خبر نداریم…
دکتری را تصور کنید که بعد از حداقل ۲۰ سال درس خواندن، باید جلوی دیگران دولا و راست شود آنهم در زمانی که هنوز بسیاری از متصدیان پستهای ادارات دولتی با مدرک دیپلم مشغول به کارند. آیا مدارک دانشگاهی بی ارزش شده اند یا دلیل این رفتارها و توهین هایی که به قشر تحصیلکرده ی جامعه میشود، تعداد بالای متقاضیان کار است ؟
منبع :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
.........