(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: فکر نمی کنم کسی اینقدر به این موضوع حساس باشه که شما می گویید. (ضمن اینکه در صورت عدم انتخاب می شود این سوال را مطرح کرد که چرا پارسال این دانشگاه را انتخاب نکرده اید!)
البته من هم نگفتم که فاکتور خیلی مهمی است و قطعا «اینقدرها» هم مهم نیست، ولی ظاهرا بیتاثیر هم نیست.
این مسئله در مورد انتخاب نکردن دانشگاه برقرار نیست چون یه توجیه خوب برای انتخاب نکردن یه دانشگاه اینه که شما شانس خوبی برای قبولی در اون دانشگاه برای خودتون متصور نبودید. درحالی که اگر انتخاب کنید و نرید کار خوبی نیست چون یکی از سهمیههای مصاحبهی دانشگاه را سوزاندهاید (اگر شما انتخاب نمیکردید یکی دیگه به جای شما دعوت به مصاحبه میشد که شاید شخص شایستهای بود).
شبیه این موضوع این است که یه دانشگاه خارجی اپلای کنید و بهتون پذیرش بدن و نرین و سال دیگه بخواین دوباره پذیرش بگیرید که باید دلایل خیلی خیلی خوبی داشته باشید که چرا سال پیشش نرفتید. در حالی که هیچ دانشگاهی از شما نمیپرسه چرا پارسال اینجا اپلای نکردید.
در مورد اول انتخاب کردن یک دانشگاه هم حداقل یک مورد را از سال گذشته سراغ دارم که تو مصاحبهی یه دانشگاه بهش گفته بودن که چرا ما را اول انتخاب نکرده بودی.