دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
ان شالله بعدا ظرفیتهای رشته های مختلف رو میذاریم البته با کمک دوستان |
RE: دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - Joonz - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
یه سوال ، من دارم درست میبینم شاهرود هوش مصنوعی ۱۴ نفر میگیره بچه ها دفترچه شما هم همینه!!!!!!! |
RE: دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - a.hooshmand - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: یه سوال ، من دارم درست میبینم شاهرود هوش مصنوعی ۱۴ نفر میگیره بچه ها دفترچه شما هم همینه!!!!!!! ۱۴+۴ شبانه!=۱۸ تا |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - a.hooshmand - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
تمام دانشگاههایی که ظرفیتشان را بدون گرایش گذاشتن (صنعتی اصفهان- امیر کبیر) تمام ظرفیت را به نرم افزار اختصاص داده اند! |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
چقدر معماری کم می گیرن همش ۲۰ نفر! گفتم که من مصاحبه هم نمی رسم |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - parsaNA - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ
شریف زده نرم افزار ۱۱ نفر مدرک مهندسی کامپیوتر بدون گرایش ! این یعنی چی ؟ یعنی دکترای هوش و معماری نمیگیره ؟ |
RE: دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: شریف زده نرم افزار ۱۱ نفر مدرک مهندسی کامپیوتر بدون گرایش ! این یعنی چی ؟ یعنی دکترای هوش و معماری نمیگیره ؟aشریف گرایش معماری رو جدا در نظر گرفته ولی نمی دونم منظور از بدون گرایش چیه؟ یعنی بقیه گرایش ها هم می تونن انتخاب کنن یا نه؟ |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - parsaNA - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
ببخشید منظورم امیرکبیر بود ! سوالم رو اصلاح می کنم . امیرکبیر زده نرم افزار ۱۱ نفر مدرک مهندسی کامپیوتر بدون گرایش ! این یعنی چی ؟ یعنی دکترای هوش و معماری نمیگیره ؟ آخه مگه میشه هوش نداشته باشه !! خیلی عجیبه |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - a.hooshmand - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
فکر کنم بدون گرایش ها را سازمان سنجش اشتباها فقط به گرایش نرم افزار اختصاص داده است. بایید یکی پیدا بشه این موضوع را پیگیری کند که حق بقیه ضایع نشود. |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - parsaNA - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
منم همین فکر و میکنم ، و گرنه بعیده که بخاد ۱۱ نفر نرم افزار بگیره ! چه خبره مگه ... احتمالا اشتباه شده |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - shabahang65 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
برند بمیرند بابا- دلمون خوش بود دانشگاه تهران و شهید بهشتی که تو روانشناسی خیلی قوی اند قبول میشیم که هیچ کدوم امسال بر نمیدارند. احتمالش هست دوباره اصلاحیه بفرستند واسه ظرفیت رشته ها؟ |
RE: دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - Potential - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ
آی تی => چرا اینطوری دانشگاه ها جدا شده !!! نمیشه دو گرایش رو امتحان داد!؟ پژوهشکده فناوری اطلاعات(گرایش ۲۳۷۲) تو سایتش اصلا هییت علمی دیده نمیشه ! چطور دکتری برداشته! یه سوال : این پژوهش محور ها، اصلا دیگه درس پاس نمیکنن؟ به نظرتون آینده ی پژوهش محور با اون یکی ها چه فرقی خواهد داشت!؟ |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - admin - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
به قول بچهها: درست میبینم؟ دکترای شبانه؟؟؟؟؟ صنعتی شریف هنوز همون ۳ نفر رو توی نرمافزار حفظ کرده، جالبه. |
RE: دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - blackhalo1989 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: به قول بچهها: درست میبینم؟ دکترای شبانه؟؟؟؟؟ صنعتی شریف هنوز همون ۳ نفر رو توی نرمافزار حفظ کرده، جالبه.شهریه اش چقدر میخواد باشه؟!! |
دانلود دفترچه ازمون دکتری ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
البته این تعدادیه که از طریق کنکور می گیره یه تعداد رو هم از طریق استعداد درخشان می گیرن |