۰
subtitle
ارسال: #۱

ویس جلسه اول یا تمامی جلسات مدار الکتریکی پارسه
سلام دوستان
اگر ویس درس مدار الکتریکی پارسه را دارید لطفا بزارید بدجور لازمش دارم (اگه کامل باشه که عالیه اگه نه ترجیحا درس اول را داشته باشه)
درس های دیگه هم اگه داشتید (سیستم عامل ، هوش مصنوعی ، ...) دریغ نفرمایید
ممنون
اگر ویس درس مدار الکتریکی پارسه را دارید لطفا بزارید بدجور لازمش دارم (اگه کامل باشه که عالیه اگه نه ترجیحا درس اول را داشته باشه)
درس های دیگه هم اگه داشتید (سیستم عامل ، هوش مصنوعی ، ...) دریغ نفرمایید
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: ویس جلسه اول یا تمامی جلسات مدار الکتریکی پارسه
سلام
من مدار الکتریکی پارسه (دکتر عبدالهی ) را رفتم سر کلاس البته بدونید که اصلا ایشان سره کلاس کامپیوتری ها نمی یاد و مهندس تقوی می یاد که ایشان هم برای کنکور کاردانی به کارشناسی خوب هستند نه ارشد.
اما من سره کلاس مهندس کهن رفتم نصیر بسیار عالی بود من نگاه فقط کنکوری به درس ندارم اما با مهندس کهن یک استاد کامل مدار می شی خیلی قشنگ بهت ایده می ده.
به نظرم فقط جزوه مهندس کهن عالی است.
من اگه بتونم ویس را براتون پیدا می کنم و بهتون اطلاع می دهم.
موفق باشید .
من مدار الکتریکی پارسه (دکتر عبدالهی ) را رفتم سر کلاس البته بدونید که اصلا ایشان سره کلاس کامپیوتری ها نمی یاد و مهندس تقوی می یاد که ایشان هم برای کنکور کاردانی به کارشناسی خوب هستند نه ارشد.
اما من سره کلاس مهندس کهن رفتم نصیر بسیار عالی بود من نگاه فقط کنکوری به درس ندارم اما با مهندس کهن یک استاد کامل مدار می شی خیلی قشنگ بهت ایده می ده.
به نظرم فقط جزوه مهندس کهن عالی است.
من اگه بتونم ویس را براتون پیدا می کنم و بهتون اطلاع می دهم.
موفق باشید .
۰
ارسال: #۳

RE: ویس جلسه اول یا تمامی جلسات مدار الکتریکی پارسه
سلام.
اگر براتون مقدور باشه من هم به شدت به ویس مدار الکتریکی احتیاج دارم.
ممنونم.
اگر براتون مقدور باشه من هم به شدت به ویس مدار الکتریکی احتیاج دارم.
ممنونم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close